Ελλάδα

Στάση εργασίας των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ την Τρίτη

Τετράωρη στάση εργασίας από τις 9.00 το πρωί έως τις 13:00 και πορεία στο υπουργείο Υγείας, θα πραγματοποιήσουν αύριο οι εργαζόμενοι στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), διαμαρτυρόμενοι για την μη καταβολή δεδουλευμένων.

Ειδικότερα, το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Αθηνών, σημειώνει ότι οφείλονται αμοιβές για νυχτερινά-αργίες για τις εξής περιόδους: δεκαήμερο Δεκεμβρίου 2014, Δεκέμβριος 2015, Ιανουάριος 2016, Φεβρουάριος 2016, καθώς και εκτός έδρας για όλο το έτος 2015.
«Επειδή έως τώρα κάθε προσπάθεια του Σωματείου για συνάντηση με τη διοίκηση, ώστε να επιλυθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες έχει αποβεί άκαρπη, καλούμε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας να δώσει άμεσα λύση», αναφέρει το Σωματείο Εργαζομένων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διασωληνωμένος 17χρονος στο Ηράκλειο μετά από σύγκρουση με αγροτική κλούβα που οδηγούσε ηλικιωμένος 93 ετών
οΟ17χρονος που οδηγούσε μια μηχανή μικρού κυβισμού και έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, χωρίς κράνος, «καρφώθηκε» σε αγροτικό αυτοκίνητο «κλούβα», που έβγαινε στον κεντρικό από κάθετο δρόμο
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Λάρισα: Τρεις ενστάσεις έγιναν για την υποστήριξη της κατηγορίας - Στις 27 Μαΐου συνεχίζεται η δίκη για τα Τέμπη
Μόλις τρεις κατηγορούμενοι προχώρησαν σε ενστάσεις για την παράσταση κατά περίπτωση του ελληνικού Δημοσίου των Δικηγορικών Συλλόγων και του Σωματείου Ελλήνων Μηχανοδηγών
Δίκη Τέμπη, Λάρισα