Ελλάδα

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες κακοποιών της «Vor V Zakone» της γεωργιανής μαφίας

Δίνονται στη δημοσιότητα, με σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 6 μελών εγκληματικής ομάδας Γεωργιανών, της «Vor V Zakone», που έκανε διακεκριμένες κλοπές από σπίτια, τοκογλυφίες κατ’ επάγγελμα, αρπαγές και εκβιάσεις.

Η εγκληματική ομάδα Γεωργιανών της «Vor V Zakone», εξαρθρώθηκε στις 12/1/24 από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η δημοσιοποίηση των στοιχείων και των φωτογραφιών, αποσκοπεί αφενός στην διερεύνηση, ανίχνευση ή δίωξη όμοιας φύσης εγκλημάτων που έχουν τελεστεί από τους κατηγορούμενους σε βάρος και άλλων θυμάτων και για την αποτροπή απειλής της δημόσιας ασφάλειας σε σχέση με τα παραπάνω εγκλήματα και αφετέρου στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από τέτοιες αξιόποινες πράξεις.

Δείτε τα στοιχεία και τις φωτογραφίες στη σελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476202 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνεχίζεται η ψυχρή εισβολή με νέα πτώση της θερμοκρασίας, αφρικανική σκόνη και καταιγίδες – Δείτε χάρτες με την πορεία της κακοκαιρίας
Έως 8 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι σήμερα - Ανεβαίνει σταδιακά η θερμοκρασία από το Σάββατο ημέρα που φαίνεται πως θα εξασθενήσει και η μεταφορά αφρικανικής σκόνης - Η πρόβλεψη των επόμενων ημερών
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi
Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών στη Νέα Μάκρη μεταξύ Τούρκων μαφιόζων
«Βλέπουμε κατά μεσής του δρόμου στη Λεωφόρο Μαραθώνος και στη συμβολή με την οδό Πλαταιών, τους δύο Τούρκους μαφιόζους να πυροβολούν εναντίον ενός τζιπ ομοεθνών τους» λέει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος
Τούρκοι