Ελλάδα

Συλλήψεις και πρόστιμα για εμπρησμούς σε Εύβοια και Φθιώτιδα

Η Πυροσβεστική τονίζει ότι η περίοδος υψηλού κινδύνου δεν αφήνει περιθώρια αμέλειας και ότι οι κυρώσεις πλέον είναι άμεσες και αυστηρές

Οι εμπρησμοί από αμέλεια αυξάνονται στη χώρα με την Πυροσβεστική να συνεχίζει σε αυστηρό τόνο την εφαρμογή μέτρων πυροπροστασίας.

Στην Εύβοια, ένας άνδρας συνελήφθη για φωτιά που ξέσπασε σε ξηρά χόρτα εντός υπαίθριου χώρου στον Δήμο Καρύστου, με την Πυροσβεστική να προχωρά σε ποινική δίωξη για εμπρησμό.

Παράλληλα, στη Φθιώτιδα, στο Δήμο Λοκρών, επιβλήθηκε πρόστιμο 2.320,31 ευρώ σε πολίτη, για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε οικοπεδικό χώρο, κατά παράβαση της νομοθεσίας.

Η Πυροσβεστική τονίζει ότι η περίοδος υψηλού κινδύνου δεν αφήνει περιθώρια αμέλειας και ότι οι κυρώσεις πλέον είναι άμεσες και αυστηρές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πυροτεχνήματα, 120.000 λαμπιόνια και Λένα Ζευγαρά live στον Πειραιά – Δείτε τα highlights από το χριστουγεννιάτικο πάρτι
Δείτε τα highlights αυτής της μοναδικής γιορτής, με πρωταγωνιστές τη λάμψη, τη μουσική και τη χριστουγεννιάτικη μαγεία που έφεραν στον Πειραιά το Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο και ο My Radio 104,6
Η Λένα Ζευγαρά on stage