Ελλάδα

Συμμετοχή της ΓΣΕΕ στο συλλαλητήριο των επιστημονικών φορέων

Την συμπαράσταση της στους επιστημονικούς φορείς εκφράζει η ΓΣΕΕ με ανακοίνωση της, στην οποία όπως αναφέρει με δεδομένο το γεγονός ότι η προωθούμενη «ασφαλιστική απορρύθμιση» θίγει πληθώρα κοινωνικών ομάδων, συμπαρατάσσεται στον αγώνα και ενώνει τη φωνή διαμαρτυρίας της μαζί τους, ενόψει και του συλλαλητηρίου που διοργανώνουν την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου.

Η ΓΣΕΕ, η οποία προγραμματίζει γενική απεργία για τις 4 Φεβρουαρίου, είχε προαναγγείλει στο γενικό συμβούλιο της συνομοσπονδίας την περασμένη εβδομάδα ότι θα στηθεί κοινό μέτωπο αντίδρασης με όλους όσοι θίγονται από τη “λαίλαπα” του ασφαλιστικού και γενικότερα από τις μνημονιακές δεσμεύσεις που υλοποιεί η κυβέρνηση όπως υποστηρίζει.
Η ΓΣΕΕ, κάνει γενικό κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο των επιστημονικών φορέων για να ενωθούν οι φωνές διαμαρτυρίας στον κοινό αγώνα κατά των προωθούμενων μέτρων, “που πλήττουν βάναυσα κοινωνία και οικονομία”.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Νίκος Δένδιας υποδέχτηκε τη Γαλλίδα ΥΠΑΜ στη φρεγάτα «Κίμων» - Δείτε εικόνες από τον Ναύσταθμο της Σαλαμίνας
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο υπουργοί αναμένεται να συζητήσουν για την περαιτέρω ενίσχυση της στρατηγικής αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας και Γαλλίας
Η φρεγάτα «Κίμων»
Λεπτό προς λεπτό η επιστροφή των τραυματιών του τροχαίου από τη Ρουμανία – Το απόγευμα ο επαναπατρισμός των σορών
Λίγα λεπτά μετά τις 11:40, το αεροσκάφος του υπουργείου Υγείας ξεκίνησε το ταξίδι του προς την Ελλάδα - Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, συγγενείς και φίλοι θα συνοδεύσουν τις σορούς από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» έως την Τούμπα
Ασθενοφόρα 5