Ελλάδα

Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2023: Πότε καταβάλλονται κύριες και επικουρικές

Οι κύριες και επικουρικές συντάξεις Σεπτεμβρίου 2023 θα καταβληθούν στους δικαιούχους, όπως συνήθως, τις τελευταίες μέρες του μήνα.

Σύμφωνα με το Νόμο, ως ημερομηνία καταβολής των μηναίων κύριων συντάξεων του ΕΦΚΑ ορίζεται για τους μισθωτούς η προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα, και για τους μη μισθωτούς η τέταρτη τελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις οι ημερομηνίες δύναται να διαφοροποιούνται μετά από αιτιολογημένη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΦΚΑ και έγκριση του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Την Τρίτη 29 Αυγούστου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9)

Την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8)

Τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023 θα καταβληθούν οι συντάξεις από τα πρώην ταμεία ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ελεύθερος υπό όρους ο 76χρονος που έβαλε φωτιά στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του στη Θεσσαλονίκη - «Κάηκε ό,τι υπήρχε μέσα»
Ο γιος του ζευγαριού περιέγραψε στο δικαστήριο την εικόνα που αντίκρισε όταν άνοιξε την πόρτα του φλεγόμενου σπιτιού - «Ήταν όλα στάχτη, η στιγμή εκείνη ήταν συγκλονιστική για μένα», είπε με λυγμούς
Γυναίκα
Ο 35χρονος παίρνει πάνω του τη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή στην Αγία Παρασκευή - «Ήταν καλή ευκαιρία να απαλλαγούμε, τον πλησίασα και πυροβόλησα»
«Όλα τα έκανα για την σύντροφό μου και τα παιδιά μας για να έχουμε μια φυσιολογική ζωή χωρίς προβλήματα» φέρεται να υποστήριξε ο 35χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία του Πολωνού καθηγητή
Ο 35χρονος μεταφέρεται από τους αστυνομικούς στα δικαστήρια 7