Ελλάδα

Ταξιτζής χρέωσε 344 ευρώ μια επιβάτιδα για 350 μέτρα στο κέντρο της Αθήνας

Η κοπέλα κάλεσε μέσω εφαρμογής το συνεργαζόμενο ταξί το οποίο δεν πλησίασε στο στίγμα το οποίο είχε δηλώσει
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Απίστευτο περιστατικό με οδηγό ταξί να χρεώνει ένα υπέρογκο ποσό μια επιβάτιδα για απόσταση λίγων μέτρων στο κέντρο της Αθήνας.

Ο οδηγός ταξί φαίνεται πως χρέωσε 344 ευρώ μια επιβάτιδα, η οποία μάλιστα δεν είχε προλάβει να μπει καν στο αυτοκίνητο για μια διαδρομή που διήρκεσε ένα λεπτό στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Οδηγών Ταξί, Πέτρος Διπλάρης στον ΣΚΑΙ, η κοπέλα κάλεσε μέσω εφαρμογής το συνεργαζόμενο ταξί το οποίο δεν πλησίασε στο στίγμα το οποίο είχε δηλώσει η γυναίκα.

Ωστόσο, πατήθηκε επιβίβαση και μετά από περίπου 300 μέτρα πατήθηκε αποβίβαση και έγινε χρέωση του ποσού των 344 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΣΚΑΙ Live You, η εταιρεία μέσω της οποίας έγινε το αίτημα για το ταξί απάντησε πως μόλις επιβεβαιωθεί παραβίαση ο οδηγός αποσύρεται άμεσα από την πλατφόρμα.

Επίσης ο επιβάτης αποζημιώνεται πλήρως και άμεσα όπως και συνέβη στην εν λόγω περίπτωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα η 17χρονη που έπεσε από την ταράτσα στην Ηλιούπολη - Τα νεότερα για την υγεία της
Φίλοι και συμμαθητές της δεύτερης 17χρονης που υπέκυψε στα τραύματά της, αφήνουν λουλούδια στο θρανίο της ή στο σημείο όπου έγινε η τραγωδία
Από αυτήν την πολυκατοικία έπεσαν οι δύο 17χρονες
Συγκλονίζει η κατάθεση γιατρού για τον μικρό Άγγελο που πέθανε στο Ηράκλειο- «Έκανε έναν αναστεναγμό και έκλεισε τα μάτια»
Οι μάρτυρες μιλούν για αδιαφορία από την πλευρά της μητέρας και τονίζουν μάλιστα ότι αρνήθηκε να το πάρει αγκαλιά για να μπουν στο ασθενοφόρο
Ο μικρός Άγγελος
Τουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το πλοίο Ocean Link ανοικτά της Αστυπάλαιας – Παρενέβη η ελληνική φρεγάτα «Αδρίας»
Το Ocean Linκ είχε ξεκινήσει τις υποθαλάσσιες έρευνες με βάση NAVTEX και επίσης είχε πάρει άδειες από τις ελληνικές αρχές για εργασίες πόντισης καλωδίων οπτικών ινών του ΟΤΕ
Το Ocean Link 55
Ντόρα και Αλεξία Μπακογιάννη: Προσωπική δικαίωση για εμάς η καταδίκη του Στέφανου Χίου για δυσφήμιση και προσβολή μνήμης νεκρού
«Η απόφαση ας γίνει αφορμή  να συμφωνήσουμε στο αυτονόητο: Η δημοσιογραφία είναι λειτούργημα. Δεν είναι όπλο εκβιασμού, διασυρμού και κανιβαλισμού»
Αλεξία Μπακογιάννη