Ελλάδα

Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που παραβίασε το stop στο τροχαίο δυστύχημα με τον τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλο

Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του αυτοκίνητο που παραβίασε το stop στην λεωφόρο Δεκελείας και συνέβαλε στον τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός 19χρονου που επέβαινε στο όχημα με το οποίο συγκρούστηκε το αυτοκίνητο του γνωστού τραγουδιστή.

Αξιοποιώντας το βιντεοληπτικό υλικό από την περιοχή του Μενιδίου που έγινε το τροχαίο δυστύχημα και έχουν στην κατοχή τους οι άνδρες της τροχαίας κατάφεραν να φτάσουν στο αυτοκίνητο που παραβίασε το stop και ο τραγουδιστής στην προσπάθεια του να το αποφύγει, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κι έπεσε πάνω στο όχημα που επέβαιναν οι δύο νεαροί ηλικίας 19 και 20 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα που αποτυπώνεται στις κάμερες, κάποια στιγμή μετά το τρακάρισμα σταματάει και ο οδηγός του ο όποιος είναι ένα ηλικιωμένος  άνδρας, εξέρχεται από αυτό.

Παρόλα αυτά δεν σπεύδει να βοηθήσει, καθώς θα επιβιβαστεί και πάλι στο  αυτοκίνητο του και θα φύγει. Λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η σύλληψη του και για έτσι σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες  της εγκατάλειψης και της πρόκλησης τροχαίου.

Την ίδια ώρα σε αλκοτέστ που έγινε στον τραγουδιστή δεν διαπιστώθηκε η κατανάλωση αλκοόλ, ενώ ερωτηματικό παραμένει εάν ο ηλικιωμένος άνδρας βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ καθώς ακόμα και τώρα να υποβάλλονταν σε αλκοτέστ δεν θα ήταν δυνατόν να εξαχθούν κάποια συμπεράσματα. 

Το τροχαίο έγινε ξημερώματα της 12η Μαρτίου 2024. Οι δύο 19χρονοι πήγαιναν στην κάβα όπου εργάζονται. «Ήταν προσεκτικοί στην οδήγηση, δεν έτρεχαν» είπαν φίλοι τους που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Ξανθόπουλος σταμάτησε αμέσως να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και ήταν σε κατάσταση σοκ…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο θερμικός θόλος που «έλιωσε» την Ευρώπη έρχεται στη χώρα μας – Ξεκινά 4ημερο καύσωνα με 43 βαθμούς από τη Δευτέρα
Aπό την Πέμπτη θα υπάρχει ακραίος κίνδυνος για εκδήλωση φωτιάς καθώς θα κατηφορίσει ψυχρό μέτωπο από τα βόρεια Βαλκάνια όπου θα ενισχύσει τους βορειοδυτικούς ανέμους - H πρόγνωση καιρού των επόμενων ημερών
Άνδρας σε σιντριβάνι
Φωτιά σε Ραφήνα, Πικέρμι, Σπάτα: 6 καμένα σπίτια, πολλά με σοβαρές ζημιές – Αρχίζουν οι αυτοψίες
Λόγω των ισχυρών ανέμων η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις και γι’ αυτό τον λόγο δόθηκε εντολή να εκκενωθούν οι οικισμοί Αγία Κυριακή, Έτος Στέκο, Ήμερος Πεύκος και Βουνόπολη
Καμένο σπιτι στη Ραφήνα
Καιρός σήμερα: Βοριάδες έως 7 μποφόρ σε Αιγαίο και Κρήτη – Στους 38 βαθμούς η θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα φθάσει στις περισσότερες περιοχές τους 34 με 36 και τοπικά στα δυτικά ηπειρωτικά τους 37 με 38 βαθμούς, ενώ στις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη δεν θα ξεπεράσει τους 31 βαθμούς
Καιρός
Φωτιά στην Ιεράπετρα: Ολονύχτια μάχη με διάσπαρτες εστίες – Νέα αναζωπύρωση σε χαράδρα σε Άγιο Ιωάννη και Φέρμα
Πριν τις 12 τα μεσάνυχτα της Πέμπτης υπήρξε νέα αναζωπύρωση σε χαράδρα - Κάηκαν πάνω από 12.000 στρέμματα - Οι πυροσβεστικές δυνάμεις θα παραμείνουν όλη τη νύχτα σε ετοιμότητα
Φωτιά στην Ιεράπετρα