Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερες αφέθηκαν οι τρεις ανήλικες που κατηγορούνται ότι ξυλοκόπησαν 14χρονη και τράβηξαν βίντεο

Τα τρία κορίτσια θα δικαστούν ενώπιον δικαστηρίου ανηλίκων

Ελεύθερες αφέθηκαν σήμερα Τετάρτη (7.5.25) οι τρεις ανήλικες, δύο 14χρονες και μία 16χρονη, που κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν κατά 14χρονης, έξω από σχολείο της Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη. Ορίστηκε δικάσιμος για να δικαστούν ενώπιον δικαστηρίου ανηλίκων.

Εις βάρος των τριών ανήλικων, η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος αδύναμου ατόμου, κατά συναυτουργία, όπως επίσης για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, επειδή μία από τις εμπλεκόμενες βιντεοσκόπησε με κινητό τηλέφωνο την επίθεση.

Το θύμα της επίθεσης μετέβη σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία, σε συνέχεια της οποίας συνελήφθησαν οι τρεις ανήλικες.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν οι κηδεμόνες τους, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ αφέθηκαν, επίσης, ελεύθεροι ενόψει διεξαγωγής προκαταρκτικής έρευνας, την οποία παρήγγειλε η εισαγγελέας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΕΥΔΑΠ: «Ο αγωγός της Αίγινας δεν εμπίπτει στην ευθύνη μας – Άμεση λύση με τη συνδρομή της εταιρείας»
Η ΕΥΔΑΠ τονίζει ότι σε συνεργασία με τον Δήμο Αίγινας προχωρά εναλλακτική λύση υδροδότησης του νησιού, με στόχο την όσο το δυνατόν ταχύτερη και ασφαλή πρόσβαση των κατοίκων σε πόσιμο νερό
ΕΥΔΑΠ
Προσποιήθηκε τον υπάλληλο εταιρείας ηλεκτρισμού και «μπούκαρε» σε σπίτι: Καρέ – καρέ η στιγμή που αρπάζει σακούλα γεμάτη με μετρητά και τιμαλφή
Οι δράστες παριστάνουν ακόμη και τους γιατρούς, ζητώντας χρήματα για δήθεν έκτακτη ανάγκη και ζητούν και τους κωδικούς τραπεζικών καρτών, υποδυόμενοι ακόμη και τους λογιστές
Ληστεία
Δήμαρχος ρωσικής πόλης πίσω από εμπρηστική επίθεση στα Χανιά – Η εντολή για «μπουρλότο» στο πλαίσιο εκβιασμού και το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ.
Η επίθεση έγινε σε κατοικημένη και τουριστική περιοχή και σύμφωνα με την Αστυνομία, έβαλε σε κίνδυνο περιοίκους και διερχόμενους
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ