Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Με χειροκροτήματα και τιμές ήρωα το τελευταίο αντίο στον 32χρονο αστυνομικό

Οδύνη, θλίψη, πόνος, είναι οι λέξεις που μπορούν να περιγράψουν το κλίμα στην κηδεία του 32χρονου αστυνομικού, που έπεσε νεκρός από το μαχαίρι του 44χρονου Νορβηγού μέσα σε μπαρ της Θεσσαλονίκης την περασμένη Πέμπτη (28.12.2023) τα ξημερώματα.

Άγημα της ΕΛ.ΑΣ., ο αρχηγός του Σώματος αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος αλλά και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Μάνος Λογοθέτης, απέδωσαν τιμές ήρωα στον 32χρονο αστυνομικό ενώ παράλληλα ο 44χρονος Νορβηγός πήγε στον ανακριτή για την απολογία του για το αιματηρό περιστατικό μέσα στο μπαρ της Θεσσαλονίκης.

Σπάραξε η μητέρα του 32χρονου αστυνομικού, η οποία βγήκε από την εκκλησία υποβασταζόμενη. «Αχ το παιδάκι μου, αχ το παιδί μου, πού τον πάω; Δεν παθαίνω τίποτα εγώ, το παιδί μου έπαθε», ακουγόταν να λέει ενώ επικρατούσε βουβός πόνος έξω από την εκκλησία του Αγίου Προδρόμου στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης.

Η μπάντα της ΕΛ.ΑΣ. παιάνιζε πένθιμα ενώ το άγημα των αστυνομικών απέδωσε τιμητικές βολές στον αέρα.

astynomikos kideia astynomikos kideiaastynomikos kideia

«Πάρα πολύ βαρύ το κλίμα, πρώτη φορά έχει πέσει τέτοιο σύννεφο πάνω από το χωριό μας», δήλωσε μια κάτοικος που πήγε στην κηδεία του 32χρονου αστυνομικού. «Μεγάλη απώλεια, ήταν καλοσυνάτος και ευγενέστατος, από πολύ καλή οικογένεια. Νιώθω μεγάλο πόνο, γιατί χάσαμε ένα παλικάρι 32 χρονών. Καλό παράδεισο να έχει».

kideia ronos astynomikos thessaloniki kideia ronos astynomikos thessaloniki kideia ronos astynomikos thessaloniki kideia ronos astynomikos thessaloniki

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καλαμάτα: «Πήγε να του βάλει φάρμακο στα αυτιά και τότε τον άρπαξε» λέει ο γιος του 76χρονου για την επίθεση του ροτβάιλερ
Ο 76χρονος φαίνεται να στάθηκε υπερβολικά τυχερός, καθώς δεν έχει κάτι σοβαρό σε κάποιο ζωτικό όργανο, πέρα από τα πολλά τραύματα στα χέρια κυρίως, αλλά και στα πόδια
Καλαμάτα, η στιγμή της σοκαριστικής επίθεσης ροτβάιλερ στον 76χρονο
6