Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Το περίεργο περιστατικό με τους πυροβολισμούς, η τουρκική μαφία και η εμπλοκή πρακτόρων της ΕΥΠ

Στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες σε ένα περιστατικό που χαρακτηρίζεται από την αστυνομία ως «πολύ σοβαρό»

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (27.05.25) στη Θεσσαλονίκη, με τις Αρχές να μιλούν για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό.

Οι δράστες φέρεται είναι μέλη της τουρκικής μαφίας, οι οποίοι και πυροβόλησαν εναντίον ενός αυτοκινήτου κοντά σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Όλα συνέβησαν γύρω στις 16:00 το απόγευμα, όταν ένα ασημένιο τζιπ σταμάτησε κοντά στο βενζινάδικο με τους επιβαίνοντες να ανοίγουν πυρ κατά του άλλου οχήματος, στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να επέβαιναν στελέχη της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ). 

Οι δράστες φαίνεται πως αντιλήφθηκαν ότι το δεύτερο όχημα τους παρακολουθούσε, με αποτέλεσμα να σταματήσουν και να πυροβολήσουν εναντίον του.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, εξετάζεται το ενδεχόμενο στο δεύτερο αυτοκίνητο να επέβαιναν πράκτορες της ΕΥΠ, οι οποίοι και παρακολουθούσαν τους Τούρκους μαφιόζους για λόγους εθνικής ασφάλειας.

Ευτυχώς από το περιστατικό, το οποίο και χαρακτηρίζεται από την ΕΛ.ΑΣ πολύ σοβαρό, δεν υπήρξαν τραυματισμοί. 

Ο «συναγερμός» στις Αρχές σήμανε όταν κάτοικος της περιοχής κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι και εντόπισαν κάλυκες. Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος έχουν «χτενίσει» την περιοχή, προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ προσπαθούν να συλλέξουν υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν τους πυροβολισμούς το αυτοκίνητο με τους Τούρκους μαφιόζους είχε βάλει καύσιμα στο βενζινάδικο.

«Στις 15:30 η ώρα ενώ περίμενα να έρθει η εγγονή μου με το σχολικό άκουσα τέσσερις πυροβολισμούς. Αρχικά θεώρησα ότι κάποιος πυροβόλησε στον αέρα» είπε κάτοικος της περιοχής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απόβαση αγροτών με τρακτέρ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης – Κρίσιμη η αυριανή σύσκεψη στη Νίκαια
Σήμερα αναμένεται να συνεχιστεί η συνάντηση μεταξύ των αγροτοκτηνοτρόφων της Κρήτης με τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Κώστα Χατζηδάκη και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Τσιάρα
Αγρότες στο μπλόκο των Μαλγάρων
Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση του Δανού δότη σπέρματος με καρκινικό γονίδιο και γιατί δεν ανιχνεύθηκε
«Το τελευταίο παιδί που γεννήθηκε στην Ελλάδα ήταν το 2017, αλλά ότι μέχρι εκείνη την περίοδο δεν είχε δημιουργηθεί η βάση, με την οποία μπορούσαμε να δούμε από πού προέρχεται το κάθε σπέρμα»
REUTERS
Τα στοιχεία που «πρόδωσαν» ανιψιό και εργοδότη πριν συλληφθούν για την διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα
Η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, οι τηλεφωνικές κλήσεις πριν και μετά το έγκλημα από πακιστανικά τηλέφωνα, οι απολογίες των 2 νεαρών, το βιντεοληπτικό υλικό οδήγησαν στα νέα εντάλματα
Ο 33χρονος ανιψιός του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ που δολοφονήθηκε στην Φοινικούντα