Ελλάδα

Τι θα γίνει αν υπάρξει κρούσμα κορονοϊού σε σούπερ μάρκετ, λαϊκές αγορές, φαρμακαποθήκες;

Το τι θα γίνει αν εντοπιστεί κρούσμα κορονοϊού σε επιχειρήσεις που σχετίζονται με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης περιγράφει άρθρο της νέας ΠΝΠ.

Πιο συγκεκριμένα, μόνο τα τμήματα των εγκαταστάσεων διανομής και ανεφοδιασμού των καταστημάτων που εμπορεύονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, των σούπερ μάρκετ, των λαϊκών αγορών, των οργανωμένων αγορών τροφίμων και των φαρμακαποθηκών στα οποία εντοπίζεται κρούσμα της νόσου COVID-19, και όχι στο σύνολο της επιχείρησης, θα γίνεται αναστολή της λειτουργίας τους.

Click4more: Yφασμάτινες μάσκες… εύκολα και οικονομικά στο σπίτι μας – Αναλυτικές οδηγίες

Αυτό αναφέρεται στο ένατο άρθρο της νέας Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορά σε θέματα του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής για πιθανό κρούσμα κορονοϊού:

Η παρ. 3 του άρθρου πρώτου της από 14.3.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α’64), η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 3 του ν. 4682/2020 (A’76), αντικαθίσταται ως εξής: «Η αναστολή της λειτουργίας των κέντρων διανομής και ανεφοδιασμού των καταστημάτων που εμπορεύονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, των υπεραγορών (super market), των υπαίθριων αγορών (λαϊκές αγορές), των οργανωμένων αγορών τροφίμων και των φαρμακαποθηκών, για προληπτικούς ή κατασταλτικούς λόγους που σχετίζονται με τον κορονοϊό COVID-19, αφορά μόνο τα τμήματα των εγκαταστάσεων της επιχείρησης στα οποία εντοπίζεται κρούσμα της νόσου, και όχι το σύνολο της επιχείρησης αυτής».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθησαν 2 αρχαιοκάπηλοι που άνοιξαν τούνελ βάθους 12 μέτρων στη Φωκίδα – Έψαχναν αρχαία νομίσματα
Το τούνελ των 12 μέτρων είχε φώτα, ρεύμα, εξαερισμό, καθώς και ανελκυστήρα για να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν οι συλληφθέντες, ενώ παράλληλα διερευνάται το εάν τελικά βρέθηκε κάτι
Το τούνελ 12 μέτρων στη Φωκίδα
«Έστειλα το επίμαχο βίντεο AI με τον 11χρονο στον ξάδερφό του επειδή μου φάνηκε λάθος» λέει ο 13χρονος που κατηγορείται
Η οικογένεια του 11χρονου ζήτησε τη δίωξη του 13χρονου για πορνογραφία ανηλίκων - «Δεν είχα κανέναν λόγο να δημιουργήσω τέτοιο περιεχόμενο, δεν είχα κανένα σχετικό υλικό στην κατοχή μου» υποστηρίζει ο ανήλικος
Παιδί
2
Η καταγγελία του Γιώργου Μαζωνάκη για εισβολείς σπίτι του - «Ο φόβος μου μεγιστοποιείται επειδή έχω σκληρή δικαστική αντιδικία με την οικογένειά μου»
Όπως προκύπτει, φέρεται να υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στην τοποθέτηση κοριού το 2023 και τις ύποπτες κινήσεις που περιέγραψε ο τραγουδιστής στον κήπο του σπιτιού του, δυο χρόνια μετά
Ο Γιώργος Μαζωνάκης