Ελλάδα

Τον Μάιο το σχέδιο για την ανάπλαση Μικρολίμανου

Μέσα στο Μάιο θα έρθει προς έγκριση στο δημοτικό συμβούλιο του Πειραιά η μελέτη - πρόταση του δήμου για την ανάπλαση του Μικρολίμανου.

Αυτό ανακοίνωσε στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος, Γιάννης Μώραλης. Σύμφωνα με τον ίδιο η Επιτροπή Αιγιαλού είναι η αιτία της νέας ετήσιας παράτασης που δόθηκε νομοθετικά στην αναστολή υλοποίησης της απόφασης για κατεδάφιση των αυθαίρετων κατασκευών (πέργκολες) στο Μικρολίμανο. Όπως είπε ο κ. Μώραλης, η επιτροπή συνεδρίασε έπειτα από έναν και πλέον χρόνο για να εγκρίνει την πρόταση επαναχάραξης του αιγιαλού, που της είχε καταθέσει ο δήμος.

Το θέμα έθεσε στη συνεδρίαση η επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», Ελπίδα Παντελάκη, η οποία ζήτησε να μην υπάρξει άλλη παράταση. Πρόσθεσε, πως αν μέχρι τότε δεν έχει υπάρξει πρόοδος, να εφαρμοσθεί η απόφαση για τις κατεδαφίσεις.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έξω τα εκτρώματα από την Πινακοθήκη»: Νέα συγκέντρωση μετά από κάλεσμα του πρώην βουλευτή Νικόλαου Παπαδόπουλου
Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται για την επιστροφή των έργων που είχαν βανδαλιστεί αλλά στοχοποίησαν και τους ΛΟΑΤΚΙ, τα εμβόλια, και τους μετανάστες
Photo 4