Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Τον “πέθανε” για να πάρει την ασφάλεια!

Τον “πέθανε” για να πάρει την ασφάλεια!

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο είναι αληθινό. Ένας αδελφός αποφάσισε να…”πεθάνει” τον αδελφό του για να πάρουν τα χρήματα της ασφαλιστικής.

Αστυνομικοί της ασφάλειας Καλαμάτας συνέλαβαν έναν 21χρονο και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα ενώαναζητείται ο 23χρονος αδελφός. Και οι δύο τους  κατηγορούνται για εξαπάτηση του δημοσίου και συναυτουργία.

Πως έγινε όμως η απάτη. Ο 21χρονος παρουσίασε  στο Ληξιαρχείο Καλαμάτας στις 24 Αυγούστου, πιστοποιητικό θανάτου του αναζητούμενου αδελφού του με ημερομηνία 22 Αυγούστου. Μάλιστα το χαρτί είχε την υπογραφή από γιατρό της Πάτρας που είχε σκοτωθεί σε τροχαίο το 1994, και βάσει αυτού έφτιαξε την  ληξιαρχική πράξη θανάτου και άδεια ταφής του αδελφού του.

Την περασμένη Πέμπτη ο νεαρός πήγε στο Ληξιαρχείο Καλαμάτας και πήρε αντίγραφο της ληξιαρχικής πράξης θανάτου το οποίο παρουσίασε σε υποκατάστημα τράπεζας στην Πάτρα, για να διευθετήσει υπόθεση στεγαστικού δανείου του αναζητούμενου αδελφού του ύψους 100.000 ευρώ, το οποίο ήταν συνδεδεμένο με ασφαλιστήριο ζωής που είχε ο δήθεν πεθαμένος αδελφός του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε