Ελλάδα

Τραγωδία στα Τρίκαλα: 18χρονος έπνιξε την μητέρα του με πετσέτα

Στις πρώτες ερωτήσεις που του έκαναν αστυνομικοί, φέρεται πως είπε ότι δέχονταν bulling από συνομηλίκους του για τον χωρισμό των γονιών του - Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για ασφυκτικό θάνατο

«Σκότωσα την μητέρα μου. Ελάτε να με συλλάβετε». Με αυτήν την φράση ένας 18χρονος στα Τρίκαλα, αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως λίγα δευτερόλεπτα πριν, αφαίρεσε τη ζωή της μητέρας του, μέσα στο σπίτι τους. Η φριχτή δολοφονία έγινε στην περιοχή του Φλαμουλίου.

Ο 18χρονος αποκάλυψε πως σκότωσε σήμερα (21.10.2025) την 54χρονη μητέρα του με πετσέτα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για παιδί χωρισμένων γονιών και έμενε κατά κύριο λόγο με τον πατέρα του. Κάτοικοι του χωριού των Τρικάλων αναφέρουν πως συχνά ακούγονταν φωνές από το σπίτι τους όταν βρίσκονταν.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί. Στην εικόνα των αστυνομικών, ο 18χρονος δεν έφερε καμία αντίσταση και παραδόθηκε. Στις πρώτες ερωτήσεις που του έκαναν αστυνομικοί, φέρεται πως είπε ότι δέχονταν bulling από συνομηλίκους του για τον χωρισμό των γονιών του.

Η άτυχη γυναίκα εν τέλει εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι τους, ενώ στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής για να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια θανάτου.

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για ασφυκτικό θάνατο, ωστόσο η ιατροδικαστική έκθεση αναμένεται να δώσει τις τελικές απαντήσεις.

Ο 18χρονος είχε και μια αδελφή που έμενε στον Βόλο.

Πληροφορίες από trikalaopinion.gr και trikalavoice.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πολεμικό Ναυτικό: Το υπερσύγχρονο πυροβόλο Sovraponte στην πρύμνη των φρεγατών ΜΕΚΟ
Αυτό σημαίνει ότι η ΜΕΚΟ θα διαθέτει ένα όπλο που δεν σχεδιάζεται να αντιμετωπίσει μόνον τον πύραυλο στην τελευταία γραμμή άμυνας, αλλά μπορεί να συμμετέχει ενεργά στη μάχη με επιλογές κλιμάκωσης
Φρεγάτα
Επιδεινώθηκε η κατάσταση της 6χρονης που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με εγκεφαλίτιδα: «Έχει επηρεαστεί το νευρικό της σύστημα» λέει η γιαγιά της
Η κατάσταση και του 3χρονου που είχε μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στην Κόρινθο με γρίπη και διασωληνώθηκε στην Αθήνα, είναι καλύτερη και αναμένεται να μεταφερθεί σε απλή κλίνη
Νοσοκομείο παίδων