Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Τραγωδία στη Γλυφάδα: Έτσι βρέθηκε νεκρή η 65χρονη – Πως ξεκίνησε η φωτιά

Τραγωδία στη Γλυφάδα: Έτσι βρέθηκε νεκρή η 65χρονη – Πως ξεκίνησε η φωτιά

Τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι της στη Γλυφάδα βρήκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (25.10.2019) μια 65χρονη γυναίκα από τη Βρετανία. Μάλλον από το τσιγάρο της ξεκίνησε η φωτιά.

Η φωτιά στο ισόγειο διαμέρισμα επί της λεωφόρου Ποσειδώνος 117, όπου έμενε η 65χρονη γυναίκα, βρετανικής υπηκοότητας, ξέσπασε λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα. Δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις αλλά προκάλεσε ζημιές στο σπίτι.

Όταν έφτασαν στο σημείο οι εννέα πυροσβέστες με τα τρία οχήματα που κλήθηκαν για την κατάσβεση, βρέθηκαν αντιμέτωποι με την τραγωδία. Αφού έσβησαν γρήγορα τη φωτιά, στο σαλόνι του διαμερίσματος βρήκαν νεκρή, με εγκαύματα στο σώμα της, την άτυχη γυναίκα.

Η 65χρονη δεν είχε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της.

Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί προανάκριση το ανακριτικό της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πιθανόν η φωτιά προκλήθηκε από αναμμένο τσιγάρο. Η εκτίμηση από τις μέχρι στιγμής έρευνες είναι πως η 65χρονη γυναίκα κάπνιζε και την πήρε ο ύπνος, με αποτέλεσμα να αρπάξουν φωτιά τα ρούχα της και να χάσει τη ζωή της.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις