Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Οι ομάδες αποχαιρετούν τα δύο δικά τους παιδιά που σκοτώθηκαν στο τροχαίο

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Οι ομάδες αποχαιρετούν τα δύο δικά τους παιδιά που σκοτώθηκαν στο τροχαίο

Σοκαρισμένη η Καλαμάτα και ολόκληρη η Μεσσηνία από τον τραγικό χαμό των δύο νεαρών ποδοσφαιριστών. Και οι δύο σκοτώθηκαν στο τροχαίο που έγινε στο 21ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Καλαμάτας – Τρίπολης, στο ύψος της περιοχής Άγιος Φλώρος Μεσσηνίας, το βράδυ της Τρίτης (25.05.2021).

Η τραγική είδηση έπεσε σαν κεραυνός στην τοπική ομάδα του Εθνικού Μελιγαλά, της οποίας οι δύο 20χρονοι ήταν μέλη, αλλά και στην Θύελλα Μερόπης, όπου είχαν, επίσης, αγωνιστεί.

Η Θύελλα Μερόπης με ανακοίνωσή της εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια των δύο νέων: «Όλη η οικογένεια του Α.Σ ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΗΣ πενθεί για την απώλεια δύο νέων οι οποίοι είχαν αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας μας καθώς χθες το βράδυ έχασαν την ζωή τους μετά από τροχαίο…

Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες τους και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει».

Click4more: Τραγωδία στην Καλαμάτα: Νεκροί δυο 20χρονοι σε τροχαίο

Δείτε την ανάρτηση του Α.Σ ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΗΣ:

 

Ανείπωτος είναι ο θρήνος και για την τοπική ομάδα του Εθνικού Μελιγαλά, της οποίας οι νεαροί ήταν μέλη.

Δείτε και την ανάρτηση του ΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ:

 

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την αστυνομία, το βράδυ της Τρίτης (26.05.2021) το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ένας 20χρονος και επέβαινε ο συνομήλικός του εξετράπη, για άγνωστο ακόμα λόγο, από την πορεία του και προσέκρουσε σε δέντρο και τοίχο σπιτιού.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν θανάσιμα οι δύο 20χρονοι, ενώ προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις