Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Τρόμος στο Παγκράτι: Έπεσαν πυροβολισμοί – Βαριά τραυματισμένοι δυο άντρες

Τρόμος στο Παγκράτι: Έπεσαν πυροβολισμοί – Βαριά τραυματισμένοι δυο άντρες

– Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου (11.11.2017) στις ελληνικές Αρχές για αιματηρό περιστατικό στο κέντρο της Αθήνας
– Πυροβόλησαν δυο άντρες σε κεντρικό δρόμο στο Παγκράτι – Βαριά τραυματισμένα τα θύματα
– Πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών – Τα δυο επικρατέστερα σενάρια για την “μαφιόζικη επίθεση”
– Οι πρώτες αποκλειστικές εικόνες από το σημείο και το περίεργο περιστατικό λίγα μέτρα πιο μακριά

Πανικός επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου (11.11.2017) σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας καθώς σημειώθηκαν πυροβολισμοί στο Παγκράτι. Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι πυροβολισμοί έπεσαν στην συμβολή των οδών Ευτυχίδου και Υμηττού στο Παγκράτι ενώ στο σημείο υπήρχε πλήθος άμαχων πολιτών που μπορεί απλά να έκαναν την βόλτα τους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δυο άντρες βρέθηκαν βαριά τραυματισμένοι μέσα στο μαύρο παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Τα θύματα – ένας Έλληνας και ένας Αλβανός – φέρουν τραύματα από πυροβόλο όπλο. Ο ένας έχει τραύμα στον θώρακα και φέρεται να Χαροπαλεύει. Ο άλλος έχει τραυματιστεί στα πόδια.

Οι κάτοικοι ανάστατοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έχει συμβεί και κάλεσαν τις Αρχές. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και αξιωματικοί της ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση ενώ τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Τα δυο επικρατέστερα σενάρια

Το μόνο ξεκάθαρο στο αιματηρό επεισόδιο που τρομοκράτησε την Αθήνα είναι πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να καταλάβουν από μαρτυρίες το πως συνέβησαν όλα μέσα σε λίγα λεπτά.

Τα επικρατέστερα σενάρια είναι δυο. Το ένα θέλει δυο άτομα πάνω σε μία μοτοσυκλέτα να σταμάτησαν σε κοντινή απόσταση από το παρκαρισμένο όχημα και ο συνοδηγός της μοτοσυκλέτας να πυροβόλησε εναντίον των θυμάτων.

Το δεύτερο σενάριο θέλει… ένα άτομο φορώντας σκούφο για να καλύψει τα χαρακτηριστικά του και κόκκινο μπουφάν να πλησίασε το μοιραίο αυτοκίνητο και να άνοιξε πυρ εναντίον αυτών των αντρών.

Το περίεργο περιστατικό λίγα μέτρα πιο κάτω

Λίγο μετά από τους πυροβολισμούς, οι αστυνομικοί απομόνωσαν ένα μικρό κομμάτι του δρόμου, στην ίδια περιοχή, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί έκλεισαν ένα κομμάτι της συμβολής Ευτυχίδου και Σπύρου Μερκούρη.
Οι αστυνομικοί ερευνούσαν ένα παρκαρισμένο όχημα, το οποίο, ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό αν σχετίζεται με την υπόθεση.

 

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου – Ειρήνη Μιλή

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις