Ελλάδα

Τροχαίο με νεκρό 18χρονο στο Χαλάνδρι: «Κάτι τον τρόμαξε» λέει κάτοικος της περιοχής

Ένας 18χρονος νεκρός. Ένα αυτοκίνητο σμπαραλιασμένο. Ένα δέντρο ξεριζωμένο από τη σφοδρή σύγκρουση. Είναι οι εικόνες που άφησε πίσω του το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (28.06.2022) στο Χαλάνδρι.

Οι εικόνες από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 18χρονος, σοκάρουν. Μια άμορφη μάζα, πεσμένη πάνω σε ένα δέντρο στην άνοδο της λεωφόρου Παπανικολή στο Χαλάνδρι. Μέσα σε αυτή την άμορφη μάζα, μετά το τροχαίο που έγινε περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα, εγκλωβίστηκε ο νεαρός οδηγός.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν αστυνομία, πυροσβεστική και ασθενοφόρο. Ο νεαρός απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του αλλά λίγο μετά άφησε την τελευταία του πνοή.

Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες από το τροχαίο 

xalandri troxaio

troxaio alandri troxaio alandri xalandri troxaio xalandri troxaio xalandri troxaio xalandri troxaio

Δεν είναι η πρώτη φορά που η λεωφόρος Παπανικολή «πρωταγωνιστεί» σε ένα σοβαρό τροχαίο.

Άνθρωπος που ζει σε εκείνη την περιοχή του Χαλανδρίου μίλησε στο newsit.gr λίγες ώρες μετά το σοκαριστικό τροχαίο και εκτίμησε πως κάτι, πιθανώς, τρόμαξε τον νεαρό οδηγό με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να «καρφωθεί» πάνω στο δέντρο.

Το σημείο είναι καρμανιόλα, λέει στο newsit.gr ο Νίκος Νικόλιας. «Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο γιατί κάτι τον τρόμαξε στην διασταύρωση», εκτίμησε, αποκαλύπτοντας ότι είχε γίνει κι άλλο ατύχημα στο σημείο πριν από 11 μέρες. Σημειώνει ότι σε εκείνο το σημείο, που είναι καρμανιόλα, πρέπει είτε να μπει φανάρι, είτε η περιφέρεια Αττικής να κλείσει το κομμάτι που επιτρέπει στα αυτοκίνητα να περνούν απέναντι. 

Ο κάτοικος ήταν εκείνος που μετά το τροχαίο κάλεσε την αστυνομία. «Τέτοιο μπαμ που έγινε, ξεριζώθηκε το δέντρο» είπε για τη στιγμή που άκουσε το τροχαίο και όταν βγήκε έξω «είδα το αυτοκίνητο να έχει ανατραπεί». Στο σημείο, όταν βγήκε από το σπίτι του για να δει τι είχε συμβεί, είδε κι άλλο ένα αυτοκίνητο, με έναν 25χρονο να ζητά βοήθεια. 

 

Έξω από το σπίτι του πριν από μερικές μέρες, πάλι τα ξημερώματα, είχε γίνει κι άλλο τροχαίο κι από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα. 

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στρατός Ξηράς: «Νέα εποχή» για το Πυροβολικό με τα ισραηλινά PULS και εκσυγχρονισμό των RM-70
Το Πυροβολικό μεταλλάσσεται και στοχεύει σε ένα πλήρες «kill chain» – από τον εντοπισμό, στην ταυτοποίηση, στη διαταγή βολής, μέχρι την άμεση προσβολή στόχων υψηλής αξίας, σε βάθος και σε χρόνο που πιέζει τον αντίπαλο
Πυροβολικό
Αναβλήθηκε για τις 12 Ιανουαρίου η δίκη του γνωστού τράπερ Ivan Greko
«Οι Εισαγγελικές Αρχές δεν πρέπει να σπεύδουν να ασκούν ποινικές διώξεις υπό την πίεση δημοσιευμάτων, σε υποθέσεις που δεν είναι ώριμες προς εκδίκαση και δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία», δήλωσε ο συνήγορος του κατηγορουμένου
Ο τράπερ Ivan Greko 8
Συγκλονίζουν οι συγγενείς των ορειβατών που σκοτώθηκαν στα Βαρδούσια όρη - «Τον πήρε ο παππούς του, 5 πέθανε ο πατέρας μου και 10 ο γιος μου»
«Πέθανε ο πατέρας μου και τον έπαιρνα τηλέφωνο και ήταν κλειστό, ενημέρωσα κάτι φίλους του που είναι πάνω και άρχισε η έρευνα» λέει ο πατέρας του Γιώργου Δόμαλη
Οι ορειβάτες που χάθηκαν στα Βαρδούσια όρη
5
Νέα αποκάλυψη που «καίει» τον γιο και φερόμενο δολοφόνο της Ελένης Παπαδοπούλου - Το προφίλ του 60χρονου, τα χρέη και οι καβγάδες
Οι αρχές να εκτιμούν πως το έγκλημα έγινε σε τρεις φάσεις, ο 60χρονος πρώτα φέρεται να νάρκωσε την μητέρα του, ύστερα να της προκάλεσε ασφυξία και στη συνεχεία να έκαψε το σπίτι με την ίδια μέσα
Ο γιος του υπουργού συνελήφθη για τη δολοφονία της μητέρας του