Ελλάδα

Όλοι… Τζόκερ! 14 εκατ. ελπίδες για την αποψινή κλήρωση!

- 14 τζακποτ μετρά μέχρι σήμερα το Τζόκερ
- Γεμάτα τα πρακτορεία από υποψήφιους... τυχερούς
- Μέχρι τις 20:30 η κατάθεση των δελτίων
- Στις 21:00 η κλήρωση

Έφτασε άραγε η ώρα για να δοθούν τα 14 εκατομμύρια ευρώ που έχουν συγκεντρωθεί στο Τζόκερ μετά από 14 συνεχόμενα τζακποτ; Σίγουρα όσοι έχουν παίξει ή θα παίξουν σήμερα Τζόκερ εύχονται το σερί των τζακποτ να μη συνεχιστεί!

Την περασμένη Πέμπτη, για 14η συνεχόμενη φορά δεν βρέθηκε δελτίο με τους έξι τυχερούς αριθμούς. Και το ποσό που μοιράζεται ανέβηκε τα 14 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο των τελευταίων ετών.

14 εκατομμύρια ευρώ. Όλα ελπίδες για εκείνους που στράφηκαν ξαφνικά στο Τζόκερ και ελπίζουν πως ίσως η τύχη τους χαμογελάσει για να λύσουν το πρόβλημα της ζωής τους.

Κι αν σου κάτσει; Το πασίγνωστο πια σλόγκαν είναι αυτό που στριφογυρίζει στο μυαλό όλων. Και αποτυπώνει την ελπίδα (ή την απελπισία) για κάτι καλύτερο.

Τα πρακτορεία είναι και σήμερα γεμάτα. Και όσο οι ώρες περνούν, τόσο περισσότεροι θα κάνουν την εμφάνισή τους. Έστω και την τελευταία στιγμή. Το έχουμε ξαναζήσει το έργο άλλωστε….

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ψυχρό μέτωπο» με καταιγίδες την Παρασκευή και το Σάββατο - Ηλιόλουστη Καθαρά Δευτέρα με ισχυρούς ανέμους
Καταιγίδες φέρνει το «ψυχρό μέτωπο» από την Παρασκευή που θα διαρκέσει μέχρι το βράδυ του Σαββάτου - Βελτιώνεται ο καιρός την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα, δεν θα επηρεαστούν οι αποκριάτικες παρελάσεις
Καιρός
Απολογείται ο ιδιοκτήτης της Βιολάντα για την φονική έκρηξη - Ξανά έξω από το δικαστήριο εργαζόμενοι ως ένδειξη συμπαράστασης
Θα καταθέσει υπόμνημα για τις ευθύνες αυτών που υπέγραψαν τα τοπογραφικά διαγράμματα και για όσους έκαναν αυτοψίες και έργα και δεν εντόπισαν τη διαρροή - Το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων καταγγέλλει πως η συγκέντρωση από τους εργαζόμενους έγινε μετά από παρέμβαση της εργοδοσίας
Δικαστήριο Τρικάλων
48