Ελλάδα

Βάρκιζα: Ηλικιωμένη οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και μπήκε σε παιδική χαρά

Πανικός προκλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (28/09/2024) στη Βάρκιζα όταν μια ηλικιωμένη οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και μπήκε μέσα σε παιδική χαρά.

Η παιδική χαρά βρίσκεται σε πλατεία στη συμβολή των οδών Ζησιμοπούλου και Αχιλλέως στη Βάρκιζα και ήταν γεμάτη παιδιά και γονείς την ώρα του περιστατικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, έσπασε τα κάγκελα της παιδικής χαράς και μπήκε μέσα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπήρξε τραυματισμός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Θυελλώδεις άνεμοι 9 και 10 μποφόρ σε Αιγαίο και Δωδεκάνησα – Σφοδρές καταιγίδες σε όλη τη χώρα
Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 με 15 και τοπικά τους 16 βαθμούς, στα δυτικά τους 16 με 17 και στις υπόλοιπες περιοχές 15 με 17 και τοπικά στα νότια τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός