Ελλάδα

Βάσεις 2019 και μόρια εισαγωγής για ΕΠΑΛ: Αναλυτικοί πίνακες

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης 27 Αυγούστου 2019, τις Βάσεις 2019 για τα Γενικά Λύκεια (ΓΕΛ) και τα ΕΠΑΛ.

ΒΑΣΕΙΣ 2019 – ΜΟΡΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ. Δείτε τους αναλυτικούς πίνακες με τις Βάσεις 2019 για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ.

ΒΑΣΕΙΣ 2019: ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΒΑΣΕΙΣ 2019 ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛ-ΕΣΠΕΡΙΝΑ

Συγκριτικό Βάσεων_ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛ

Πώς μπορείτε να δείτε τις Βάσεις 2019

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου στο https://results.it.minedu.gov.gr/ πληκτρολογώντας:
α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους,
β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).
Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και σε όλα τα Λύκεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει καταργηθεί η ανακοίνωση των ονομάτων των επιτυχόντων στα σχολεία, καθώς και η ανάρτηση της αναλυτικής βαθμολογίας των υποψηφίων, ενώ οι διευθυντές των σχολειών λόγω του κανονισμού περί της προστασίας των προσωπικών δεδομένων θα αναρτήσουν στα σχολεία μόνο τους κωδικούς των επιτυχόντων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια απαγορεύουν δημοσιεύματα για την ιδιωτική ζωή και την περιουσία τους – Η ανακοίνωση
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, επιφυλασσόμαστε να προβούμε άμεσα στις αναγκαίες νόμιμες ενέργειες κατά παντός υπευθύνου»
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια 2
«Ευθύνη της πολιτείας η προστασία των Πανεπιστημίων», σημειώνει η πρυτανεία της Νομικής Σχολής για την άγρια επίθεση κουκουλοφόρων
«Η διοίκηση της σχολής ενημέρωσε αμέσως την Ελληνική Αστυνομία για το συμβάν, η οποία ανταποκρίθηκε αλλά όταν έφτασε στο κτίριο, οι εισβολείς είχαν εξαφανιστεί»
O χτυπημένος διδακτορικός φοιτητής της Νομικής Σχολής Αθήνας