Ελλάδα

Βάσεις 2021 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) – ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ ΓΕΛ ΓΕΝIKH ΣΕΙΡΑ ΗΜ.

ΒΑΣΕΙΣ 2021 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΓΕΛ ΓΕΝIKH ΣΕΙΡΑ ΗΜ. – ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΑΣΕΩΝ 2021 – ΜΟΡΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ: Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας οι Βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το 2021. Στο newsit.gr οι Βάσεις 2021 και τα μόρια για όλα τα τμήματα και τις σχολές.

ΒΑΣΕΙΣ 2021 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΓΕΛ ΓΕΝIKH ΣΕΙΡΑ ΗΜ. στο ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΑΣΕΩΝ 2021 – ΜΟΡΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ: Οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2021 έμαθαν σήμερα τα μόρια εισαγωγής, καθώς ανακοινώθηκαν και επίσημα από το Υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα των Βάσεων 2021. Σήμερα, οι χιλιάδες υποψήφιοι θα γνωρίζουν αν κατάφεραν να εισαχθούν στη σχολή της αρεσκείας τους, κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα ή θα ξαναδοκιμάσουν στις Πανελλήνιες τη νέα χρονιά.

Τα μόρια για εισαγωγή στη σχολή ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) – ΓΕΛ ΓΕΝIKH ΣΕΙΡΑ ΗΜ. στο ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ (Κωδικός σχολής στο μηχανογραφικό 1513), είναι 7.540 μόρια (Επιστημονικό πεδίο 4), με Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής 8.27. Ο πρώτος επιτυχών συγκέντρωσε 13.034 μόρια, ενώ η σχολή ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) έχει 156 θέσεις.

Οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2021 μπορούν να δουν τα μόρια εισαγωγής, καθώς ανακοινώθηκαν επίσημα από το Yπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα για τις Βάσεις 2021, ενώ μπορούν να δουν και σε ποια σχολή πέρασαν μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου στο https://results.it.minedu.gov.gr/ πληκτρολογώντας:
α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους,
β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συνολικός αριθμός εισακτέων, σύμφωνα με το υπουργείο, για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 ανέρχεται σε 77.415 ενώ οι υποψήφιοι ήταν περισσότεροι από 100.000.

Τέλος, αύξηση θέσεων σημειώνεται στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και σε Τμήματα «με αναμενόμενη αύξηση της απορρόφησης των αποφοίτων τους από την αγορά εργασίας», όπως π.χ. στα Τμήματα Επιστημών Αγωγής στην Πρώιμη και Παιδική Ηλικία, στα Τμήματα Νηπιαγωγών, στα Τμήματα Πληροφορικής, στην Κτηνιατρική, επισημαίνει το υπουργείο.

Η μεγαλύτερη, όμως, μείωση καταγράφεται στο Πανεπιστήμιο Πατρών, από 7.020 πέρυσι στις 6.283 θέσεις, λόγω συγχωνεύσεων τμημάτων του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Με παρέμβαση Γεωργιάδη λύθηκε το πρόβλημα με τους νεφροπαθείς στην Αίγινα - Συνεχίζεται η λειτουργία της μονάδας αιμοκάθαρσης
Το ζήτημα προέκυψε έπειτα από έλεγχο της Περιφέρειας Αττικής, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε η απαιτούμενη βεβαίωση καλής λειτουργίας, γεγονός που μπλόκαρε τη συνέχιση της σύμβασης με τον ΕΟΠΥΥ
Μονάδα τεχνητού νεφρού
Γιώργος Τσαγκαράκης: Τα mail και ο Κύπριος βυζαντινολόγος που ξεσκέπασαν την απάτη με τα πλαστά έργα τέχνης
Μέχρι στιγμής δύο αγοραστές πινάκων από τη συγκεκριμένη γκαλερί τηλεφώνησαν στην Αστυνομία και ενημέρωσαν για την απάτη, άλλοι δύο έστειλαν ανάλογα mail, ενώ δεκάδες άλλοι τηλεφωνούν
Έργα τέχνης που βρέθηκαν στην γκαλερί Τσαγκαράκης 6
Η ανώνυμη καταγγελία που άνοιξε την έρευνα για τα πλαστά έργα τέχνης του γκαλερίστα Γιώργου Τσαγκαράκη στο Κολωνάκι - Δείτε εικόνες
Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να διαπιστώσουν το πώς τα αντικείμενα και τα έργα τέχνης περιήλθαν στην κατοχή του γκαλερίστα
'Εργα τέχνης που κατασχέθηκαν στην γκαλερί Τσαγκαράκης