Ελλάδα

“Βγήκε να πάρει ένα παγωτό και χάθηκε” – Τι λέει ο πατέρας της 10χρονης από τις Αχαρνές

Το 10χρονο κορίτσι από τις Αχαρνές έχει χαθεί από το απόγευμα του Σαββάτου. Έκκληση από τον πατέρα σε όποιον είδε κάτι να επικοινωνήσει με τις αρχές. Άνοιξε την πόρτα και έφυγε είπε ο θείος του.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αχαρνές με ένα 10χρονο παιδί να αγνοείται από το απόγευμα του Σαββάτου. Σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού που μίλησε σε πρωινή εκπομπή του Open το παιδί «βγήκε να πάει να πάρει ένα παγωτό από μία πλατεία κοντά στο σπίτι μας, στην περιοχή Μπόσκιζα, και χάθηκε».

Σύμφωνα με τον πατέρα το παιδί πήγε λίγο πιο μακριά στη λεωφόρο Καραμανλή στις Αχαρνές και χάθηκαν τα ίχνη του. Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο άνδρας είπε πως κανείς δεν έχει δει το παιδί από χθες, ενώ ο θείος του είπε πως “το παιδί άνοιξε την πόρτα και έφυγε” και κάνουν έκκληση σε όποιον έχει δει κάτι να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Σύμφωνα με τον πατέρα το παιδί δεν πήγε στο ψιλικατζίδικο που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι τους αλλά σε άλλο, λίγο πιο μακριά, στη λεωφόρο Καραμανλή και εκεί χάθηκαν τα ίχνη του.

Όπως είπε στην εκπομπή άμεσα κινητοποιήθηκαν τόσο οι αρχές όσο και το

«Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ τόνισε πως το παιδί για πρώτη φορά απομακρύνθηκε τόσο πολύ από το σπίτι του. Μάλιστα ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και πως η μικρή δεν πήγαινε πουθενά χωρίς τη μητέρα του.

Παράλληλα μίλησε και ο θείος του παιδιού και είπε πως η 10χρονη στις Αχαρνές ζήτησε από τον παππού της, το σπίτι του οποίο είναι ακριβώς δίπλα, να πάρει μία σακούλα για να βάλει μέσα τις παντοφλίτσες της και αμέσως μετά εξαφανίστηκε.

Πρόκειται για την 10χρονη Ιωάννα Καραχάλιου τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (13.06.2020) από τις Αχαρνές.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, βραδινές ώρες, για την εξαφάνιση της ανήλικης και προχώρησε αμέσως στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS. Η Καραχάλιου Ιωάννα έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.50μ. και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι παντελόνι με ροζ αστεράκια και άσπρα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ψάχνουν αν διαθέτει δίπλωμα οδήγησης – Δεν έχει ελληνικό
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει διορία μέχρι την Παρασκευή προκειμένου να παραδώσει όποιο δίπλωμα διαθέτει από ξένη χώρα, καθώς αν δεν το κάνει θα σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για απείθεια
Στέφανος Τσιτσιπάς 6
Οδηγός επιβίωσης για τα μπλόκα αγροτών: Μετ’ εμποδίων οι μετακινήσεις στη χώρα με τεράστιες παρακάμψεις – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί
Ενισχύονται τα μπλόκα σε ολόκληρη τη χώρα, με τους αγρότες να κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, με νέο μπλόκο να έχει στηθεί στη...
Μπλόκο αγροτών στα Μάλγαρα
26
Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος έπεσε σε ταράτσα και τραυματίστηκε σοβαρά – Η στιγμή του απεγκλωβισμού του
Ένας ηλικιωμένος που εγκλωβίστηκε ανάμεσα σε δύο τοιχάκια μετά την πτώση του από στέγη διασώθηκε χάρη σε συντονισμένη επέμβαση της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ και κλιμακοφόρου οχήματος
Η επιχείρηση διάσωσης στη Θεσσαλονίκη
Η Χρυσή Διάκριση ZERO WASTE HORECA για το Porto Elounda Golf & Spa – Η πολυτέλεια συναντά τη βιωσιμότητα
Το ZERO WASTE HORECA, στοχεύει στην ενίσχυση της βιωσιμότητας του κλάδου Καφεστίασης και Φιλοξενίας προσφέροντας στις επιχειρήσεις τα απαραίτητα εργαλεία, ώστε να ανακυκλώνουν περισσότερα απορρίμματα, να εξοικονομούν νερό και ενέργεια
Coca Cola
Δολοφονία τοπογράφου: Ισόβια στον εκτελεστή, 9 χρόνια στον συνεργό του – Έρευνα για τον μεσίτη της Μυκόνου για ηθική αυτουργία
Ο 45χρονος καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση για την εν ψυχρώ εκτέλεση του 51χρονου με δύο πιστόλια και περισσότερες από είκοσι σφαίρες, ενώ ο 48χρονος κρίθηκε ένοχος για συνέργεια στη δολοφονία
Δολοφονία τοπογράφου: Ισόβια στον εκτελεστή, 9 χρόνια στον συνεργό του – Έρευνα για τον μεσίτη της Μυκόνου για ηθική αυτουργία 6