Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Βίντεο ντοκουμέντο: Ο παιδοκτόνος αγοράζει καθαριστικά λίγη ώρα μετά την δολοφονία της Άννυ!

Βίντεο ντοκουμέντο: Ο παιδοκτόνος αγοράζει καθαριστικά λίγη ώρα μετά την δολοφονία της Άννυ!

– Αποκαλυπτικό είναι το βίντεο – ντοκουμέντο από την ημέρα που δολοφόνησε ή αποφάσισε να δολοφονήσει και να εξαφανίσει την 4χρονη Άννυ ο πατέρας της
– Αγοράζει μεγάλη ποσότητα καθαριστικών και αποκαλύπτεται ότι έλεγε ψέμματα όταν ισχυριζόταν ότι είχε πάει το παιδί την Μεγάλη Παρασκευή στο νοσοκομείο
– Το βίντεο παρουσίασε αποκλειστικά η εκπομπή ΜΙΑ με την Τατιάνα Στεφανίδου

Ένα βίντεο – ντοκουμέντο παρουσίασε σήμερα στην εκπομπή της ΜΙΑ, η Τατιάνα Στεφανίδου. Είναι από το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής και δείχνει για ακόμα μια φορά τα ψέμματα με τα οποία προσπάθησε να συγκαλύψει το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε. Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της 4χρονης Άννυ είχε υποστηρίξει στην κατάθεσή ότι ότι το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής είχε πάει το παιδί του στο νοσοκομείο γιατί δεν ήταν καλά. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν έγινε ποτέ.

Σύμφωνα με όσα απαικονίζονται στο βίντεο ο 27χρονος δράστης νωρίς το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής και αφού έχει δολοφονήσει ή έχει πάρει απόφαση να δολοφονήσει το παιδί του, βγάζει βόλτα το σκυλάκι της μικρής και περνάει έξω από μαγαζί με καθαριστικά είδη στη Μιχαηλ Βόδα, για να δει αν είναι ανοικτό. Λίγες ώρες αργότερα, ο 27χρονος μπαίνει στο κατάστημα και αγοράζει μεγάλη ποσότητα χαρτικών, καθαριστικών και κάποιες λεκάνες. Πιθανολογείται ότι ήταν τα “εργαλεία” που χρησιμοποίησε για να εξαφανίσει κάθε ίχνος του παιδιού του!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Το οπτικό υλικό από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης έφερε στο φως η εκπομπή «Μία» και ρίχνει φως στις όποιος αμφιβολίες υπήρχαν για τις προθέσεις του 27χρονου.

Ο παιδοκτόνος, μπήκε στο μαγαζί λίγο μετά τις 9 το πρωί. Αγόρασε: χλωρίνη, απορρυπαντικό, χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, φιάλη υγραερίου, δύο λεκάνες και μία σφουγγαρίστρα.

Η υπάλληλος είπε ότι δεν είδε κάτι διαφορετικό στην συμπεριφορά του από τις άλλες φορές.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε