Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Βίντεο ντοκουμέντο: Μάστιγα τα κορονοπάρτι σε πολλά σημεία της Ελλάδας – Γλέντι σαν να μην υπάρχει κορονοϊός

Βίντεο ντοκουμέντο: Μάστιγα τα κορονοπάρτι σε πολλά σημεία της Ελλάδας – Γλέντι σαν να μην υπάρχει κορονοϊός

Σε μάστιγα εξελίσσονται τα κορονοπάρτι στα νησιά αλλά και στην Αθήνα με τους καλεσμένους να διασκεδάζουν σαν να μην υπάρχει κορονοϊός.

Σε μυστικές τοποθεσίες και με ανώνυμες προσκλήσεις οι θαμώνες διασκεδάζουν ο ένας πάνω στον άλλο μέχρι τον πρωί αδιαφορώντας αν ο κορονοϊός είναι δίπλα τους, καθώς παρτάρουν απτόητοι.

Όχι καθήμενοι – όπως ορίζει η νέα ΚΥΑ – αλλά όρθιοι ο ένας δίπλα στον άλλον.. με το ποτό τους στο χέρι χορεύουν και τραγουδούν! Και οι διοργανωτές παράνομων πάρτι σε βίλες στη Μύκονο φαίνεται να μην βάζουν μυαλό.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA, δεκάδες άτομα δίπλα στην πισίνα της πολυτελούς βίλας διασκεδάζουν με άφθονο αλκοόλ, δυνατή μουσική και χωρίς κανένα μέτρο προστασίας. Οι μάσκες είναι ανύπαρκτες!

Παρόμοια είναι η κατάσταση και στην Πάρο. Ακόμη ένα νησί που φλερτάρει με τοπικό lockdown καθώς την τελευταία εβδομάδα τα κρούσματα έχουν πολλαπλασιαστεί. Κάτι που όπως φαίνεται δεν πτοεί πολλούς πελάτες.

Χωρίς αποστάσεις και μάσκες…

Παρέες φίλων όρθιοι γύρω από τα τραπέζια τους τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους ο ένας δίπλα στον άλλον.. σηκώνουν τα χέρια ψηλά και χορεύουν όλοι μαζί.

Άλλοι χτυπούν με μανία και ρυθμό τις καμπάνες …. αγνοώντας τα καμπανάκια των ειδικών για αποστάσεις και αποφυγή συνωστισμού.

Και άλλοι βγάζουν βίντεο, και τα «ανεβάζουν» στα social media για να δείξουν την ανεμελιά της διασκέδασης τους και μάλιστα σε κλειστούς χώρους.

Τα πάρτι κράτησαν μέχρι το πρωί αλλά το ξημέρωμα βρήκε τη Μύκονο με νέα έκτακτα μέτρα και δυστυχώς εάν η κατάσταση δεν ελεγχθεί το καλοκαίρι στα νησιά θα είναι δύσκολο για τουρίστες και καταστηματάρχες.

Μπορεί η Αττική να «οδηγεί» την νέα έξαρση μολύνσεων δίνοντας καθημερινά τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων.. ωστόσο το αδιαχώρητο επικράτησε σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας με γνωστούς ράππερ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Με τους θαμώνες να συνωστίζονται και να διασκεδάζουν κολλητά ο ένας δίπλα στον άλλο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις