Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Βίντεο: Οι βόλτες της 17χρονης στην Αθήνα λίγες ώρες πριν τον βιασμό που κατήγγειλε από τον Κλέιμαν

Βίντεο: Οι βόλτες της 17χρονης στην Αθήνα λίγες ώρες πριν τον βιασμό που κατήγγειλε από τον Κλέιμαν

Στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης από την σχολική εκδρομή της στην Αθήνα, ανέβαζαν στα social media, η 17χρονη και οι φίλοι της, από το Βέλγιο λίγες ώρες πριν ζήσει τον πρωτόγνωρο εφιάλτη, το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας σε γνωστό μπαρ στο Κολωνάκι.

Όπως βλέπετε και στο βίντεο που παρουσιάζει το newsit.gr, η ανήλικη απολαμβάνει την νυχτερινή βόλτα της στους δρόμους γύρω από την Ακρόπολη και την Πλάκα, μαζί με τους φίλους της, αφού είχαν έρθει από το Βέλγιο στα πλαίσια σχολικής εκδρομής και θα αναχωρούσαν, σήμερα (12.04.2023).

Τόσο η κοπέλα, που σε 10 μέρες θα έκλεινε τα 18, όσο και οι φίλοι της αποτυπώνουν τους περιπάτους τους ενώ χαριτολογούν και πειράζουν συνεχώς ο ένας τον άλλον. Όπως βλέπετε και στις εικόνες που σας παρουσιάζουμε για τους μαθητές του σχολείου του Βελγίου οι διακοπές στην Αθήνα ήταν μια απόλαυση, καθώς χαίρονται κάθε στιγμή τους, τραγουδούν, γελούν και χορεύουν.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης όταν η 17χρονη κοπέλα, επισκέφτηκε ένα μπαρ στο Κολωνάκι μαζί με συμμαθητές της.

Εκεί, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, ο Μπόρις Κλέιμαν και η παρέα του κάλεσαν τους ανήλικους από το Βέλγιο σε VIP χώρο του μπαρ. Στη συνέχεια, ο 33χρονος φέρεται να πλησίασε το κορίτσι και να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις εναντίον του.

Όταν οι φίλοι της κοπέλας πληροφορήθηκαν το περιστατικό, δημιουργήθηκε ένταση, ενώ στο σημείο έσπευσε η αστυνομία.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να οδηγηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη ενώπιον του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Μετά τις καταγγελίες της 17χρονης ο Κλέιμαν συνελήφθη και σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Ο 33χρονος, που είναι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, θα υποστηρίξει στην απολογία του πως δεν βίασε την 17χρονη, αλλά αντίθετα αυτή ήταν που τον προσέγγισε ερωτικά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις