Ελλάδα

Βύρωνας: Πήγε για δουλειά σε κατάστημα ρούχων και ο ιδιοκτήτης προσπάθησε να τη βιάσει

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα εξοργιστικό περιστατικό έλαβε χώρα στον Βύρωνα, όπου ένας ιδιοκτήτης καταστήματος ρούχων παρενόχλησε σεξουαλικά μια κοπέλα που του ζήτησε δουλειά.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η 20χρονη κοπέλα πήγε στο κατάστημα ζητώντας δουλειά. Ο ιδιοκτήτης της ζήτησε να δοκιμάσει κάποια ρούχα του καταστήματος.

Όταν η κοπέλα δοκίμαζε τα ρούχα, σύμφωνα με την καταγγελία, την πλησίασε και άρχισε να την χαϊδεύει, παρά τη θέλησή της. Της έπιανε το τα χέρια, τα πόδια, τη μέση και όλο το σώμα της.

Στην συνέχεια έβαλε χέρι στο εσώρουχό της και έβγαλε έξω τα γεννητικά του όργανα, και τότε η κοπέλα κατάφερε να φύγει, τρέχοντας. Υπέβαλε μήνυση και η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας.

ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το «κόλπο» του αναισθησιολόγου με τους βοηθούς, ο τρόπος δράσης με τα φακελάκια και η Porsche Cayenne
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον αναισθησιολόγο του νοσοκομείου «Άγιοι Ανάργυροι», καθώς η μια καταγγελία μετά την άλλη για φακελάκια αποδυναμώνουν τους ισχυρισμούς του
Ο γιατρός που ζητούσε φακελάκια
19