Ελλάδα

Χαλάνδρι: Ο εκβιασμός της 49χρονης στον οφθαλμίατρο και τα 100.000 ευρώ

Έναν… εφιάλτη ετών ζούσαν ο οφθαλμίατρος και η σύζυγος του, οι οποίοι δέχονταν απειλές και επιθέσεις από τη 49χρονη που πυροβόλησε τον 68χρονο το μεσημέρι της Πέμπτης (11.11.2021), έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι

Η εικαστικός και πρώην μοντέλο με καταγωγή από την Αλβανία, διατηρούσε κατά το παρελθόν παράνομη σχέση με τον γιατρό, με τον οποίο απέκτησε μία κόρη που σήμερα είναι 13 ετών. Μετά τη χθεσινή επίθεση σε βάρος του 68χρονου, τις απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ αντιμετωπίζει κατηγορία και για ενδοοικογενειακή βία. 

«Υπάρχει μια δικαστική διαμάχη μεταξύ τους εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η 49χρονη είχε καταδικαστεί πριν από περίπου 5 χρόνια σε 10 μηνών φυλάκιση για εκβιασμό απέναντι στον γιατρό. Εκκρεμούν πάρα πολλές μηνύσεις απέναντί της και από το γιατρό και από τη σύζυγό του, την οποία έχει χτυπήσει δυο φορές», είπε φίλος του οφθαλμίατρου στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου.

Και συμπλήρωσε: «Ο ψυχικός της κόσμος είναι διαταραγμένος και με το πέρασμα του χρόνου η κατάστασή της, από μας λένε τα δύο πρόσωπα που την έβλεπαν, δείχνει να επιδεινώνεται».

Ο εκβιασμός και τα 100.000 ευρώ

«Η κυρία αυτή ζει εκβιάζοντας και αποσπώντας λεφτά. Του γιατρού του έχει πάρει πάνω από 100.000 ευρώ. Πήγαινε διαρκώς στο ιατρείο και στο νοσοκομείο όπου εργάζεται ο γιατρός και έκανε επανειλημμένως φασαρίες. Τον έχει χτυπήσει μέσα στο νοσοκομείο. Φασαρίες και κάτω από το σπίτι του γιατρού. Για να τον ρεζιλέψει φώναζε στην γειτονιά, ‘θα σε καταστρέψω οικονομικά, επαγγελματικά και κοινωνικά. Και το έχει βάλει σε εφαρμογή αυτό το σχέδιο. Δηλαδή όλη η οικογένειά του ζούνε ένα δράμα», συνέχισε ο φίλος του οφθαλμίατρου.

Του έκρυβε την πραγματική της ταυτότητα

Επιπλέον ανέφερε πως «του είχε κρύψει ότι ήταν παντρεμένη, είχε κρύψει την καταγωγή της, είχε κρύψει το όνομά της, άλλο όνομα του έλεγε, του έλεγε ότι είναι Ιταλίδα. Η σχέση αυτή κράτησε γύρω στους 6 μήνες συνολικά. Όταν γεννήθηκε το παιδί, ο γιατρός, παρότι δεν είχε βγει ακόμη το τεστ πατρότητας, ανέλαβε τις ευθύνες του. Το αναγνώρισε και της έδινε 2.000-3.000 ευρώ το μήνα».

Click4more:  Χαλάνδρι: Αποκαλύψεις από πρώην σύντροφο της 49χρονης που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο – «Της είχα κάνει ασφαλιστικά μέτρα»

«Έχει κατηγορήσει φίλους του γιατρού οι οποίοι έχουν έρθει σαν μάρτυρες κατηγορίας και οι οποίοι ούτε καν έχουν δει ποτέ το παιδί στη ζωή τους, τους έχει κατηγορήσει για ασέλγεια. Δηλαδή η γυναίκα είναι εντελώς αδίστακτη. Στο παρελθόν είχαν γίνει δικαστήρια για την διατροφή του παιδιού. Είχε οριστεί το ποσό και ο γιατρός ήταν συνεπής. Όμως η κυρία του ζητούσε ανέκαθεν περισσότερα. Και γενικά ο σκοπός ήταν να χωρίσει ο γιατρός και να πάει να ζήσει μαζί της. Όταν κατάλαβε ότι δεν θα συνέβαινε αυτό, άρχισε να προσπαθεί εκδικητικά να του αποσπάσει επιπλέον χρήματα και να διαλύσει την οικογένειά του», λέει ο στενός φίλος του τραυματισμένου γιατρού.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έμπειρος ορειβάτης από την Ηλεία μεταξύ των τεσσάρων νεκρών από τη χιονοστιβάδα στα Βαρδούσια Όρη – Τελευταία στιγμή δεν πήγε μαζί τους και πέμπτος
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις κράτησαν μακριά από το βουνό τον 5ο της παρέας και σώθηκε - Ήταν εκείνος που ειδοποίησε τις αρχές ότι οι φίλοι του αγνοούνται - Η επιχείρηση ανάσυρσης των σορών αναμένεται να ξεκινήσει τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου
ΦΩΤΟ tempo24.news 8
Για εμπρησμό από αμέλεια κατηγορείται η μητέρα του 7χρονου που πέθανε από φωτιά στο σπίτι της οικογένειας στη Ροδόπη
Ο έξι ετών αδελφός του επτάχρονου και ο πατέρας νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση - Η ξυλόσομπα που βρισκόταν στο δωμάτιο φέρεται να στάθηκε αιτία για τη μοιραία πυρκαγιά
Φωτιά σε σπίτι στη Ροδόπη
Ένα κρυμμένο μπιτόνι πρόδωσε τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου που συνελήφθη για τη δολοφονία της - «Σχέδιο σε 3 φάσεις» περιγράφει η Αγγελική Νικολούλη
Σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη που ερεύνησε σε βάθος την υπόθεση μέσα από την εκπομπή της, «πέρα από τα χάπια, της προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο και έβαλε φωτιά»
Ελένη Παπαδοπούλου: Ένα κρυμμένο μπιτόνι πρόδωσε τον γιο της που συνελήφθη για τη δολοφονία της – «Σχέδιο σε 3 φάσεις» περιγράφει η Αγγελική Νικολούλη
6