Ελλάδα

«Χρυσές» συντάξεις: Αγωγή μαμούθ κατά ΕΦΚΑ από συμβολαιογράφο – Θα έπαιρνε σύνταξη 24.000€

Συνεχίζεται ο σάλος με τις «χρυσές» συντάξεις. Συνταξιούχος συμβολαιογράφος που επρόκειτο να πάρει σύνταξη 24.000€ κάνει αγωγή στον ΕΦΚΑ και ζητά αναδρομικά εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ!

Την αγωγή κατά του ΕΦΚΑ κατέθεσε συμβολαιογράφος του πρώην Ταμείου Νομικών, στην οποία είχε βγει η σύνταξη των 24.000€ το μήνα, σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα την Πέμπτη (01.08.2019).

[read4more]

Η συνταξιούχος συμβολαιογράφος, με την αγωγή της κατά του ΕΦΚΑ, ζητά αναδρομικά 400.000€ για τους μήνες που δεν της έχει καταβληθεί η σύνταξή της. Επίσης, ζητά να εκδοθεί άμεσα η σύνταξή της αλλά και να της καταβληθούν συντάξεις συνολικού ύψους 400.707,34 ευρώ, τα οποία δεν της έχει καταβάλει το Υπερταμείο Κοινωνικής Ασφάλισης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην αγωγή της η συνταξιούχος συμβολαιογράφος, οι αποδοχές της από το 2002 έως το 2017, βάσει των οποίων υπολογίζεται η σύνταξη, ξεπερνούν τα 7,7 εκατ. ευρώ και άρα το ποσό που δικαιούται από τη σύνταξή της είναι 23.571 ευρώ.

Η ίδια αναφέρει ότι εργαζόταν επί 47 χρόνια και από το 2002 έως το 2016 είχε πληρώσει ασφαλιστικές εισφορές 1,3 εκατ. ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δολοφονία Ελένης Παπαδοπούλου: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο 60χρονος γιος της χήρας του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ
Ο 60χρονος σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, φέρεται να χορήγησε ηρεμιστικά χάπια στην υπερήλικη μητέρα του, να τη σκότωσε προκαλώντας της ασφυξία και ακολούθως να εβαλε φωτιά στο διαμέρισμα
Δολοφονία της 87χρονης Ελένης Παπαδοπούλου
Οι δικαστικές υποθέσεις που «σημάδεψαν» το 2025: Η γυναικοκτονία – σύμβολο, τα Τέμπη και η δικαστική «ταφόπλακα» για Φιλιππίδη και Πισπιρίγκου
Η δολοφονία της Κυριακής Γρίβα, η τραγωδία των Τεμπών, η φονική πυρκαγιά στο Μάτι, οι δίκες Πισπιρίγκου και Φιλιππίδη και η σύλληψη της Ειρήνης Μουρτζούκου ήταν οι δικαστικές υποθέσεις της χρονιάς
Δικαστήριο