Ελλάδα

Ύδρα: Βρέθηκε πτώμα στην θάλασσα – Σε προχωρημένη σήψη και χωρίς ρούχα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συναγερμός σήμανε στην Ύδρα το πρωί της Πέμπτης, αφού εντοπίστηκε ένα πτώμα άνδρα σε προχωρημένη σήψη, στη θαλάσσια περιοχή «Ζούρβας» βορειοανατολικά του νησιού.

Αμέσως στην περιοχή αυτή της Ύδρας πήγαν περιπολικό σκάφος του λιμενικού ιδιώτης δύτης καθώς και φορτηγό πλοίο. Το πτώμα που περισυνελέγη εντοπίστηκε χωρίς ρούχα, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε από το φορτηγό πλοίο συνοδεία του περιπολικού σκάφους στο λιμάνι Μετοχίου Αργολίδας.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ύδρας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Λάρισα: Καρέ – καρέ η ομηρία της γυναίκας από τον 50χρονο πρώην της που την απειλούσε με τσεκούρι και μπιτόνι βενζίνης και το μετέδιδε live
Σοκαριστικό είναι το βίντεο που μετέδιδε live ο 50χρονος - Ύστερα από πολύωρες διαπραγματεύσεις, ο άνδρας πείστηκε τελικά να παραδοθεί
Η γυναίκα που ήταν όμηρος του πρώην συζύγου της στη Λάρισα