Ελλάδα

Υπουργείο Οικονομικών: Δέκα νέα ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ

Το υπουργείο Οικονομικών είναι εδώ να στηρίξει για όσο χρειαστεί το υπουργείο Υγείας και εκτός προϋπολογισμού, υπέρ της στήριξης και ενίσχυσης του δημόσιου συστήματος Υγείας, τόνισε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ενημερώνοντας το σώμα για τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών με την οποία αγοράζονται, υπέρ του ΕΚΑΒ, δέκα νέα ασθενοφόρα.

Όπως είπε, απόδειξη για τη στήριξη του ΕΣΥ, είναι (1) η εκτός προϋπολογισμού χρηματοδότηση όλων των «self test» χωρίς κόστος για τους πολίτες και (2) η τροπολογία μας, που δρομολογεί τις διαδικασίες ώστε, οι δωρεές συνολικού ύψους 500.000 ευρώ, που κατέθεσαν από τον περασμένο Απρίλιο, 440 πολίτες και επιχειρήσεις στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση του covid, να αξιοποιηθούν για την προμήθεια 10 ασθενοφόρων.

Σημειώνεται ότι η τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο με το οποίο κυρώνεται η σύμβαση διανομής του ακινήτου του Ελληνικού, η οποία αναμένεται να ψηφιστεί το βράδυ σήμερα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συναγερμός στην Αττική με νέα ηλεκτρονική απάτη προς φαρμακοποιούς με λεία άνω των 15.000 ευρώ
Άγνωστοι τηλεφωνούν σε φαρμακοποιούς ισχυριζόμενοι ότι καλούν είτε εκ μέρους του Φαρμακευτικού Συλλόγου, είτε από οικονομικές υπηρεσίες, με πρόσχημα την «επικαιροποίηση οικονομικών στοιχείων» ή την «επιστροφή χρημάτων»
Φαρμακείο
Τα τρία αναπάντητα ερωτήματα γύρω από το θάνατο του 43χρονου που βρέθηκε κρεμασμένος στην αποθήκη του σπιτιού του στο Κερατσίνι
Το θρίλερ που διήρκησε για τρεις ολόκληρες ημέρες ξεκίνησε το μεσημέρι της 28ης Απριλίου, όταν ο 43χρονος άνδρας είχε επιστρέψει μαζί με τον πεθερό του από το γιατρό
Ο Σπύρος Σέββος