Κόσμος

10 νεκροί από το κρύο στην Πολωνία

Δέκα ακόμη άνθρωποι πέθαναν από το κρύο στην Πολωνία χθες Κυριακή, όπου οι θερμοκρασίες παραμένουν κάτω από τους μείον 20 βαθμούς σε κάποιες περιοχές, ανακοίνωσε σήμερα το Κυβερνητικό Κέντρο Εθνικής Ασφάλειας (RCB).

«Χθες 10 άνθρωποι πέθαναν από το κρύο», σύμφωνα με το RCB.

«Οι αριθμός των θυμάτων από υποθερμία έχει ήδη φτάσει τα 65» από την 1η Νοεμβρίου, σύμφωνα με τη λακωνική ανακοίνωση, η οποία καλεί τους πολίτες να επαγρυπνούν για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη σε αυτές τις ακραίες μετεωρολογικές συνθήκες, και κυρίως τους άστεγους.

Ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες στην Ευρώπη, με τις πολικές θερμοκρασίες να προκαλούν την Παρασκευή και το Σάββατο τον θάνατο 20 ανθρώπων στην Πολωνία, την Τσεχία και την Ιταλία, ενώ η Κωνσταντινούπολη είναι καλυμμένη από το χιόνι.

Σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία, η θερμοκρασία στην Πολωνία θα ανέβει τις επόμενες ημέρες, όμως θα παραμείνει κάτω από το μηδέν.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εύθραυστη η εκεχειρία Ιράν και Ισραήλ: Ο Τραμπ επιμένει πως κατέστρεψε τις ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις – Νέες απειλές Νετανιάχου
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός έβαλε και πάλι στο στόχαστρο το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν - Για fake news κατηγόρησε ο Αμερικανός πρόεδρος CNN και New York Times
Ντόναλντ Τραμπ 3
CNN: Οι αμερικανικοί βομβαρδισμοί δεν κατέστρεψαν τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν – «Άθικτο το ουράνιο»
Οι πρώτες εκτιμήσεις των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ έρχονται σε αντίθεση με τα λεγόμενα Τραμπ περί ολικής καταστροφής του πυρηνικού προγράμματος της Τεχεράνης
Δορυφορικές εικόνες πάνω από το υπόγειο πυρηνικό συγκρότημα Fordow του Ιράν, πριν και μετά το χτύπημα των ΗΠΑ 18