Κόσμος

10 νεκροί από το κρύο στην Πολωνία

Δέκα ακόμη άνθρωποι πέθαναν από το κρύο στην Πολωνία χθες Κυριακή, όπου οι θερμοκρασίες παραμένουν κάτω από τους μείον 20 βαθμούς σε κάποιες περιοχές, ανακοίνωσε σήμερα το Κυβερνητικό Κέντρο Εθνικής Ασφάλειας (RCB).

«Χθες 10 άνθρωποι πέθαναν από το κρύο», σύμφωνα με το RCB.

«Οι αριθμός των θυμάτων από υποθερμία έχει ήδη φτάσει τα 65» από την 1η Νοεμβρίου, σύμφωνα με τη λακωνική ανακοίνωση, η οποία καλεί τους πολίτες να επαγρυπνούν για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη σε αυτές τις ακραίες μετεωρολογικές συνθήκες, και κυρίως τους άστεγους.

Ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες στην Ευρώπη, με τις πολικές θερμοκρασίες να προκαλούν την Παρασκευή και το Σάββατο τον θάνατο 20 ανθρώπων στην Πολωνία, την Τσεχία και την Ιταλία, ενώ η Κωνσταντινούπολη είναι καλυμμένη από το χιόνι.

Σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία, η θερμοκρασία στην Πολωνία θα ανέβει τις επόμενες ημέρες, όμως θα παραμείνει κάτω από το μηδέν.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονιστικό αντίο στην 6χρονη Χιντ από τη Γάζα – Το πορτρέτο της που «σκέπασε» την παραλία στη Βαρκελώνη
«Τα παιδιά της Γάζας δεν ζητούν συμπόνια. Ζητούν το δικαίωμά τους να ζήσουν, να κοιμούνται χωρίς φόβο, να παίζουν χωρίς βόμβες, να μεγαλώσουν, απλά να μεγαλώσουν»
Χιντ Ρατζάμπ
Μελάνια Τραμπ: Παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ της «Melania» με αστρονομική χρηματοδότηση εκατομμυρίων δολαρίων από την Amazon
Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η Amazon έχει επενδύσει έως και σχεδόν 40 εκατομμύρια δολάρια στο σχέδιο, με το 70% και πλέον των οποίων να πηγαίνει στη Μελάνια Τραμπ
Η Μελάνια Τραμπ
Ο Μερτς δεν θέλει «προς το παρόν» να συναντηθεί με τον Πούτιν και εξηγεί γιατί
«Εάν η Μόσχα δεν είναι έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο, το τίμημα που πρέπει να πληρώσει, συμπεριλαμβανομένου του οικονομικού κόστους, θα αυξάνεται εβδομάδα με την εβδομάδα και μήνα με τον μήνα»
Ο Φρίντριχ Μερτς