Κόσμος

18 Ισραηλινοί στρατιώτες τραυματίστηκαν σε επίθεση με drones που εξαπέλυσε η Χεζμπολάχ του Λιβάνου

Οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ (IDF) ανακοίνωσαν τα ξημερώματα της Δευτέρας 1η Ιουλίου ότι 18 στρατιώτες τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ένας σοβαρά, σε επίθεση με drones της φιλοϊρανικής Χεζμπολάχ του Λιβάνου.

Σύμφωνα με το Ισραήλ, στόχος της επιδρομής της Χεζμπολάχ ήταν θέσεις του ισραηλινού στρατού στα υψίπεδα του Γκολάν.

Η Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ απάντησε εξαπολύοντας επιδρομές εναντίον θέσεων της Χεζμπολάχ στο νότιο τμήμα του Λιβάνου.

Από την έναρξη του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, σημειώνονται σχεδόν καθημερινά εχθροπραξίες μεταξύ του ισραηλινού στρατού και της φιλοϊρανικής Χεζμπολάχ, η οποία υποστηρίζει την παλαιστινιακή οργάνωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα