Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

50 Cent: Ο Τραμπ που έδωσε 500.000$ για να πάω στην ορκωμοσία του!

50 Cent: Ο Τραμπ που έδωσε 500.000$ για να πάω στην ορκωμοσία του!
Φωτογραφία Reuters

Πολλές φορές ο Ντόναλντ Τραμπ έχει καυχηθεί πως η ορκωμοσία του ήταν… μεγαλύτερη από του Μπαράκ Ομπάμα. Ο γνωστός ράπερ 50 Cent αποκαλύπτει κάτι που μάλλον θα φέρει σε δύσκολη θέση τον Αμερικανό πρόεδρο.

Τι είναι αυτό; Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε πρόσφατα ο 50 Cent στην εκπομπή Late Late Show με τον Τζέιμς Κόρντεν, ο Ντόναλντ Τραμπ του προσέφερε το ποσό των 500.000 δολαρίων για να παραβρεθεί στην τελετή της ορκωμοσίας του, τον Ιανουάριο του 2017. Κατά τον γνωστό ράπερ, το ποσό αυτό δεν είχε να κάνει με το να τραγουδήσει, αλλά μόνο με το να παραβρεθεί στην ορκωμοσία!

«Μου έδωσαν μισό εκατομμύριο δολάρια για να πάω. Απλά για να πάω», είπε ο 50 Cent. Αλλά τα λεφτά δεν ήταν ικανά να τον πείσουν. Ο γνωστός ράπερ, κατά κόσμον Κέρτις Τζέιμς Τζάκσον, δεν δέχτηκε και δεν πήγε στην ορκωμοσία του Τραμπ. Η αιτία απλή: «Δεν το έκανα γιατί δεν ήξερα αν μπορούσα να διορθώσω τη ζημιά. Για να είμαι ειλικρινής, όλα τα χρήματα δεν είναι καλά χρήματα. Δεν ξέρω πώς να το διορθώσω. Είπα: Μη με φέρνετε για να διορθώσω το ζήτημα με τους Αφρο-Αμερικανούς ψηφοφόρους».

Ο 50 Cent βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος την περασμένη εβδομάδα, όταν καταδίκασε, όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ τον οίκο μόδας Gucci για το πουλόβερ που θεωρήθηκε ότι είναι εμπνευσμένο από το blackface, το οποίο ξεκίνησε ως μια αμερικανική μορφή ψυχαγωγίας στην παράδοση των υπαίθριων θεατρικών παραστάσεων με πλανόδιους καλλιτέχνες (τα λεγόμενα Minstrel Shows) τον 19ο αιώνα. Στη συγκεκριμένη παράδοση, λευκοί άνθρωποι βάφονταν με μαύρη μπογιά παριστάνοντας καρικατούρες των μαύρων ανθρώπων προκειμένου ανοιχτά και σκόπιμα να τους γελοιοποιήσουν.

Φωτογραφία EPA

Το μαύρο πουλόβερ με το ζιβάγκο και το άνοιγμα σε σχήμα στόματος, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και τελικά σταμάτησε να πωλείται.

Ο 50 Cent αποφάσισε να μποϊκοτάρει τον οίκο Gucci και δημοσίευσε βίντεο στο Instagram, στο οποίο εμφανίζεται να καίει T-shirts του brand.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις