Κόσμος

90 τραυματίες απο τη Μιζράτα μεταφέρθηκαν στην Τυνησία

Ενενήντα τραυματίες, τέσσερις από τους οποίους σοβαρά, απομακρύνθηκαν από την Μιζράτα με πλοίο από το Κατάρ το οποίο έφθασε στο λιμάνι της Σους, στην κεντρική Τυνησία.

Το πλοίο απομάκρυνε συνολικά 138 ανθρώπους: 127 Λίβυους και 11 Τυνήσιους. Παρελήφθησαν από τις ιατρικές ομάδες της κινητής Υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης και αναζωογόνησης (SMUR) και από τον τυνησιακό Ερυθρό Σταυρό, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Οι τραυματίες, ανάμεσά τους παιδιά, γυναίκες και ηλικιωμένοι, χτυπήθηκαν από σφαίρες ή θραύσματα όλμων που χρησιμοποίησαν δυνάμεις πιστές στον συνταγματάρχη Καντάφι. Διακομίστηκαν σε πανεπιστημιακά νοσοκομεία στις πόλεις Σους, Μοναστίρ και Μάχντια, ανέφερε το πρακτορείο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα