Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Τραμπ αρνήθηκε να κάνει χειραψία με τη Μέρκελ

Ο Τραμπ αρνήθηκε να κάνει χειραψία με τη Μέρκελ

Και ενώ η υποδοχή έγινε σε θερμό κλίμα και τα χαμόγελα έδιναν και έπαιρναν, στο Οβάλ γραφείο η κατάσταση έγινε άβολη και ιδιαίτερα αμήχανη. Για ακόμη μία φορά ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε το “θαύμα” του και δεν αντάλλαξε χειραψία με την Άνγκελα Μέρκελ όταν εκείνη του το ζήτησε.

Μάλιστα, ο Τραμπ δεν αντέδρασε καν. Κοιτώντας τους φωτογράφους δεν γύρισε καν να κοιτάξει την καλεσμένη του στον Λευκό Οίκο, η οποία όπως βλέπετε, του είπε: “Θέλεις να σφίξουμε τα χέρια”. Και καθώς δεν παίρνει απάντηση, γυρνάει προς τους φωτογράφους με το παγωμένο χαμόγελο της να μαρτυράει το πόσο… άβολα ένιωθε.

Νωρίτερα, η Γερμανίδα Καγκελάριος έφτασε στον Λευκό Οίκο φορώντας ένα πετρόλ σακάκι και ο Ντόναλντ Τραμπ την υποδέχτηκε φορώντας ένα μαύρο κουστούμι συνδυασμένο με ριγέ γραβάτα. Οι δυο τους αφού πόζαραν χαμογελαστοί για τους φωτογράφους, αντάλλαξαν θερμή χειραψία και κατευθύνθηκαν μέσα για να συζητήσουν.

Η συνάντησή τους επρόκειτο να γίνει την Τρίτη αλλά αναβλήθηκε λόγω της σφοδρής χιονοθύελλας που έπληξε τις ανατολικές ΗΠΑ. Οι δύο ηγέτες θα έχουν συνομιλίες στο Οβάλ Γραφείο και κατόπιν θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου. 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε