Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Αυτή η φωτογραφία οπαδού του Τραμπ τα λέει -δυστυχώς- όλα

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

“Μία εικόνα χίλιες λέξεις” λέει το… χιλιοειπωμένο κλισέ, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις δεν υπάρχει καταλληλότερος τρόπος για να παρουσιαστεί μία είδηση.

Ο Ντόναλντ Τραμπ συμπληρώνει το Σάββατο, 29.04.2017, τις πρώτες του 100 ημέρες στο “τιμόνι” των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Κάτι για το οποίο η τηλεοπτική σειρά “The Simpsons” φρόντισε να του αφιερώσει ένα ολόκληρο επεισόδιο στο οποίο τον… στολίζει κανονικότατα.

Ο ίδιος ο Τραμπ αναφέρθηκε σε αυτές τις πρώτες 100 ημέρες του ως ο 45ος Αμερικανός Πρόεδρος λέγοντας με λίγα λόγια πως όλα πάνε… καλύτερα από ποτέ και μάλλον ο παρακάτω οπαδός και ψηφοφόρος του συμφωνεί κι επαυξάνει.

Τη φωτογραφία δημοσιεύει το πρακτορείο Reuters κι έχει τραβηχτεί κατά την διάρκεια μίας ομιλίας του Ντόναλντ Τραμπ στο φόρουμ του National Rifle Association, που γίνεται στην Ατλάντα.

Ο άνδρας κρατά το κινητό του απαθανατίζοντας τις στιγμές της ομιλίας του Τραμπ, ωστόσο αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι το μπλουζάκι που φοράει, το οποίο έχει μερικές φράσεις οι οποίες θα μπορούσαν άνετα να αποτελούν την προεκλογική καμπάνια του Τραμπ.

Μακριά από κάθε έννοια πολιτικής ή κοινωνικής συνείδησης, η μπλούζα του οπαδού του Τραμπ αναφέρει:

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ
Τρώμε μπέικον
Πίνουμε μπύρα
Έχουμε όπλα
Αγαπάμε την Ελευθερία
Μιλάμε Αγγλικά
Δεν σου αρέρει
Τι κρίμα
“.

Σημειώνεται πως η τελευταία φράση, “tough shit” σημαίνει “τι κρίμα“, αλλά με έναν λίγο πιο σκληρό και… υβριστικό τρόπο.

Δείτε την φωτογραφία

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε