Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Αυτός είναι ο δολοφόνος της Μαύρης Ντάλιας! Νέες αποκαλύψεις

Αυτός είναι ο δολοφόνος της Μαύρης Ντάλιας! Νέες αποκαλύψεις

Είναι ίσως μια από τις πιο θρυλικές, άλυτες υποθέσεις δολοφονίας στα παγκόσμια χρονικά. Η Μαύρη Ντάλια και ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε, συγκλόνισε την κοινή γνώμη την δεκαετία του 40 και έγινε βιβλίο αλλά και ταινία στο Χόλιγουντ.

Η ιστορία της Μαύρης Ντάλιας

Η βάρβαρη δολοφονία της Ελίζαμπεθ Σορτ, γνωστής και ως Μαύρης Ντάλιας, είναι από τις πιο παλιές άλυτες υποθέσεις στην ιστορία του Λος Άντζελες.
Στις 15 Ιανουαρίου του 1947 το σώμα της Σορτ, βρέθηκε σε ένα χωράφι στο πλάι μιας πολυσύχναστης λεωφόρου στο νότιο Λος Άντζελες.

Το πτώμα ήταν κομμένο στη μέση και δεν είχε σταγόνα αίμα. Το πρόσωπό της είχε κακοποιηθεί βάναυσα. Ο δολοφόνος της Μαύρης Ντάλιας είχε κόψει τις άκρες του στόματος μέχρι τα αυτιά.
Η 22χρονη Σορτ, είχε επίσης πολλές μαχαιριές στους μηρούς και στα στήθη της και μάλιστα είχαν αφαιρεθεί ολόκληρα κομμάτια δέρματος.
Το πτώμα είχε πλυθεί και είχε καθαριστεί επιμελώς και ο δολοφόνος το είχε τοποθετήσει με τα χέρια πάνω από το κεφάλι και με τα πόδια ανοικτά.

Η αποτρόπαια αυτή δολοφονία είχε απασχολήσει για καιρό τα ΜΜΕ. Οι δημοσιογράφοι της εποχής έδωσαν στην Σορτ το προσωνύμιο Μαύρη Ντάλια από την κινηματογραφική επιτυχία της εποχής: Η Μπλε Ντάλια.
Τόσο οι δημοσιογράφοι όσο και οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την δολοφονία της Μαύρης Ντάλιας, είχαν δεχθεί ανώνυμα σημειώματα τα οποία πίστευαν ότι τα έστελνε ο δολοφόνος της Σορτ.
O γιατρός Τζώρτζ Χοντέλ
Οι αρχές του Λος Αντζελες είχαν εξετάσει τότε 25 υπόπτους, ενώ 60 άνθρωποι ομολόγησαν την δολοφονία για χάρην της δημοσιότητας… Από το 2003 ο Στιβ Χοντέλ υποστηρίζει ότι ο πατέρας του, ήταν ο δολοφόνος.
Ο Τζωρτζ Χοντέλ ήταν ύποπτος στην υπόθεση και μάλιστα η αστυνομία είχε βάλει κοριούς στο σπίτι του για να ακούσει κάτι που θα τον ενοχοποιούσε. Όμως πριν του απαγγελθούν κατηγορίες, ο γιατρός Τζωρτζ Χοντέλ εγκατέλειψε την οικογένειά του και πήγε στην Ασία. Πέθανε το 1991.


Ο Στιβ Χοντέλ πιστεύει ότι ο πατέρας του σκότωσε την Μαύρη Ντάλια στο σπίτι τους το γνωστό Sowden House στο Χόλιγουντ.

Οι θεωρίες του συνταξιούχου ντετέκτιβ

Ο Στιβ Χοντέλ υποστηρίζει ότι έχει στα χέρια του νέα στοιχεία που δείχνουν ότι ο πατέρας του είναι ο δολοφόνος της Μαύρης Ντάλιας. Και όχι μόνο αυτό. Πιστεύει επίσης ότι ο πατέρας του ευθύνεται και για άλλες 10 άλυτες υποθέσεις δολοφονιών στο Χόλιγουντ.
Από την στιγμή που βγήκε στην σύνταξη, ο Χοντέλ έχει γράψει για τους άλυτους φόνους στο Χόλιγουντ και με το βιβλίο του “Ο εκδικητής της Μαύρης Ντάλιας” έκανε ευρέως γνωστές τις υποψίες του ότι ο πατέρας του ήταν ο δολοφόνος.
Το Νοέμβριο του 2012, ο Χοντέλ επισκέφθηκε το πατρικό του στο Λος Αντζελες και με την βοήθεια ενός ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου βρήκε σε 4 σημεία στο υπόγειο ενδείξεις ανθρώπινου DNA.

Τώρα, τα αποτελέσματα των αναλύσεων στο χώμα από το υπόγειο του σπιτιού τον οδηγούν ακόμα πιο κοντά στο να επιβεβαιωθεί.
«Ήταν ένας Δόκτωρ Τζέκυλ και Μίστερ Χάιντ», λέει και προσθέτει: «Δυστυχώς ο Μίστερ Χάιντ υπερίσχυσε και έβγαλε ό,τι πιο κακό είχε μέσα του».
Μετά τον θάνατο του πατέρα του το 1991 ο Χοντέλ βρήκε στοιχεία που οδηγούσαν στον δολοφόνο της Μαύρης Ντάλιας.
Από τις παρακολουθήσεις μέσω κοριών που είχαν βάλει οι αστυνομικοί στο σπίτι της οικογένειας ο Χοντέλ ακουγόταν να μιλάει για την υπόθεση της Μαύρης Ντάλιας ενώ κάποια στιγμή άκουσαν και γυναικείες κραυγές από το υπόγειο του σπιτιού.

Ο πατέρας του Χοντέλ το έσκασε για την Ασία στο τέλος της δεκαετίας του 1940 αφήνοντας πίσω την οικογένειά του.
Από την λίστα των δολοφονιών που προσάπτει ο Χοντέλ στον πατέρα του ξεχωρίζει η δολοφονία της ηθοποιού Τζιν Σπάνγκλερ η οποία εξαφανίστηκε σε ηλικία 26 ετών το 1949.
Το πτώμα της δεν βρέθηκε ποτέ, όμως η τσάντα της βρέθηκε κοντά στο σπίτι της οικογένειας Χοντέλ.
Μέσα στην τσάντα της βρέθηκε ένα σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι σκεφτόταν να κάνει έκτρωση και ο Δρ. Χοντέλ ήταν ένας από τους λίγους γιατρούς που έκαναν εκτρώσεις τότε στο Λος Άντζελες.

Στις έρευνές του ο Στιβ Χοντέλ ανακάλυψε ότι η Σπάνγκλερ και ο πατέρας του είχαν έναν κοινό φίλο. Σύμπτωση; Ο συνταξιούχος αστυνομικός δεν το πιστεύει…

πηγη: DAILY MAIL
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΕΡΕΤΗ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ατελείωτη λίστα των εραστών της Τζάκι Κέννεντι! Αποκαλύψεις – φωτιά

Αποκάλυψη! Η Μέριλιν Μονρό δεν αυτοκτόνησε – Tην δολοφόνησαν οι Κέννεντι με θανατηφόρα ένεση στην καρδιά!

Δολοφονία Κέννεντι: Μια από τις ημέρες ορόσημα που άλλαξαν τον κόσμο – ΣΠΑΝΙΕΣ ΦΩΤΟ

Απίστευτο! Άνδρας των μυστικών υπηρεσιών έδωσε την χαριστική βολή στον JFK!

Έσωσαν 40.000 σπάνιες φωτογραφίες των Κένεντι! – Τα αρνητικά καταστράφηκαν στους Δίδυμους Πύργους!

Η KGB πίσω από τη δολοφονία Κέννεντι

Αυτοκτονία δια απαγχονισμού δείχνει η νεκροψία για την Μ. Κέννεντυ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε