Κόσμος

Brexit: Όλο και “ζορίζουν’ τα πράγματα – Μπαρνιέ: Δεν ξέρω αν θα συμφωνήσουμε με την Βρετανία

Όλο και πιο απαισιόδοξος είναι ο διαπραγματευτής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Brexit Μισέλ Μπαρνιέ, ο οποίος δήλωσε σήμερα το πρωί στους απεσταλμένους των χωρών μελών της ΕΕ στις Βρυξέλλες πως δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία στις εμπορικές διαπραγματεύσεις με τη Βρετανία.

Φάνηκε ακόμα πιο απαισιόδοξος για τις προοπτικές να σφραγιστεί μια τέτοια συμφωνία, όπως δήλωσε στο Reuters υψηλόβαθμος διπλωμάτης.

click4more: Γερμανία: Πάνω από 12.000 νέα κρούσματα κορονοϊού

Ο Μπαρνιέ δήλωσε πως τα τρία επίμαχα ζητήματα στις διαπραγματεύσεις παραμένουν ανεπίλυτα, δήλωσε ο διπλωμάτης, ο οποίος συμμετείχε στην κεκλεισμένων των θυρών ενημέρωση, και πρόσθεσε πως αυτή τη στιγμή η μπάλα βρίσκεται στην περιοχή του βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον.

Ο Μπαρνιέ και ο βρετανός ομόλογός του Ντέιβιντ Φροστ και οι ομάδες τους πρόκειται να συνεχίσουν τις συνομιλίες στη διάρκεια της σημερινής ημέρας, πριν υπάρξει το απόγευμα επικοινωνία ανάμεσα στην πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Daily Mail: Ο serial killer Zodiac και ο δολοφόνος της Black Dahlia είναι το ίδιο άτομο – Το μακάβριο σκίτσο που μοιάζει με ομολογία
Η Daily Mail επικαλείται τα στοιχεία ενός ερευνητή που αποκωδικοποίησε το σκίτσο που έκανε ο βασικός ύποπτος στο νεκροκρέβατό του - Είχε σχέσεις με την ηθοποιό πριν δολοφονηθεί και ακρωτηριαστεί
Black Dahlia
Τραμπ: «Τρομερό ότι δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες του Κλίντον από τον φάκελο του Επστάιν – Πάντα τα πηγαίναμε καλά, τον σέβομαι»
Ο Μπιλ Κλίντον κατηγόρησε το υπουργείο Δικαιοσύνης για «επιλεκτικές διαρροές» από τον φάκελο που αφήνουν υπονοούμενα χωρίς αποδείξεις
Μπιλ Κλίντον και Τζέφρι Επστάιν