Κόσμος

Disneyland – Παρίσι: Κλείνει ξανά με τη Γαλλία από αύριο σε νέο lockdown

Η Disneyland στο Παρίσι αναστέλλει πάλι τη λειτουργία της μετά την απόφαση Μακρόν για νέο lockdown στη Γαλλία λόγω της ασυγκράτητης πορείας του κορονοϊού.

Το θεματικό πάρκο Disneyland της Walt Disney Co, στο Παρίσι, κλείνει πάλι, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει το δεύτερο κύμα της πανδημίας, όπως έγινε γνωστό από την εταιρεία. Η Disneyland στο Παρίσι έκλεισε τον Μάρτιο, όταν ο ιός κάλπαζε στην Ευρώπη και άνοιξε εκ νέου τον Ιούλιο.

Το πάρκο θα κλείσει απόψε το βράδυ.

Όπως προβλέπεται από τα μέτρα που θα τεθούν σε ισχύ από αύριο, Παρασκευή (30.10.2020) στη Γαλλία, οι πολίτες θα πρέπει να μένουν στα σπίτια τους με εξαίρεση την έξοδό τους για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης, για να πάνε στον γιατρό και ή να ασκηθούν για μία ώρα την ημέρα. Θα τους επιτρέπεται να πάνε στη δουλειά τους εφόσον ο εργοδότης τους κρίνει ότι δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέσω τηλεργασίας. Τα σχολεία θα παραμείνουν ανοικτά.

Η Disney ανέφερε πως ελπίζει ότι θα ξανανοίξει την Ντίσνεϊλαντ για την περίοδο των εορτών, από τη 19η Δεκεμβρίου έως την 3η Ιανουαρίου. Η απόφαση θα ληφθεί “βάσει των συνθηκών που θα επικρατούν και των κυβερνητικών οδηγιών εκείνη την εποχή”, επισημαίνεται σε μια ανακοίνωση.

Το πάρκο θα παραμείνει κλειστό από την 4η Ιανουαρίου έως τη 12η Φεβρουαρίου, όπως, άλλωστε, συνηθίζεται το συγκεκριμένο διάστημα.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο οικογένεια Τραμπ απλώνει τα «πλοκάμια» της στην Ευρώπη: Θα φτιάξει Trump Tower στο Βουκουρέστι
Αν και στην πρώτη θητεία του Ντόναλντ Τραμπ η Τrump Organization δεν επεδίωκε συμφωνίες με χώρες του εξωτερικού αυτό φαίνεται πως άλλαξε με τη δεύτερη φορά που ο Ρεπουμπλικάνος μπήκε στον Λευκό Οίκο
Trump Tower
Συντετριμμένη η σύζυγος του CEO της Lufthansa από το τροχαίο δυστύχημα στη Σαρδηνία: «Λιποθύμησε ενώ έκανε ανάνηψη στο θύμα»
Ο δικηγόρος της 51χρονης υποστήριξε πως η πελάτισσά του σταμάτησε όταν έφτασε στη διάβαση πεζών αλλά δεν αντιλήφθηκε την 24χρονη - «Σεν εγκατέλειψε ποτέ το θύμα, κατέβηκε κιόλας να της δώσει τις πρώτες βοήθειες»
O Carsten Spohr με την Vivian Spohr