Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

EgyptAir: Πατέρας ενός 2χρονου κοριτσιού ο Βρετανός επιβάτης της μοιραίας πτήσης

EgyptAir: Πατέρας ενός 2χρονου κοριτσιού ο Βρετανός επιβάτης της μοιραίας πτήσης

Λίγες ώρες μετά τη νέα αεροπορική τραγωδία που έχει συγκλονίσει τον κόσμο, έχουν αρχίσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα ονόματα των επιβατών.
 

Στη μοιραία πτήση MS804 της EgyptAir φέρεται να επέβαινε ο 40χρονος Richard Osman που δούλευε σε εταιρεία εξόρυξης χρυσού στην Αίγυπτο. Ο γεωλόγος, πατέρας ενός δίχρονου κοριτσιού, ταξίδευε συχνά για τη δουλειά του.

Το όνομά του άρχισε εμφανίζεται σε λίστα επιβατών της μοιραίας πτήσης που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ο γεωλόγος από το Tanerdy, στη δυτική Ουαλία, πιστεύεται ότι ζούσε στο Jersey. Ο πολιτικός Carwyn Jones είπε ότι τρομοκρατήθηκε όταν άκουσε τις αναφορές πως ένας Ουαλός βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα.

Μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματος του 40χρονου ήδη πολλοί είναι αυτοί που αποτίουν φόρο τιμής στα social media. Πιστεύεται πως ο Richard Osman έχει οικογένεια στο Swansea και έχει 3 αδέρφια. Το υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε επαφή με την οικογένεια του Βρετανού υπηκόου που πιστεύεται ότι επέβαινε στο μοιραίο Airbus.

Πηγή: Express

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε