Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

“Είδα το αγοράκι μου να ξεψυχάει στα χέρια μου” – Συγκλονιστική μαρτυρία της μητέρας του 17 μηνών θύματος του μακελάρη της Λιέγης

Η μητέρα του 17 μηνών μωρού που ήταν ένα από τα θύματα του μακελάρη της Λιέγης μίλησε για τις τραγικές στιγμές που έζησε βλέποντας το σπλάχνο της να αφήνει την τελευταία του πνοή στα χέρια της.

Η Ολίβια Λεμπλόνκ περιγράφει με δάκρυα στα μάτια πως ένας ιερέας βάπτισε το μωρό λίγο πριν ξεψυχήσει όταν οι γιατροί δεν τους έδιναν καμία ελπίδα μετά από 10 ώρες μάχη να το κρατήσουν στην ζωή.

Ο μικρός Γκάμπριελ ήταν ένα από τα θύματα του μανιακού δολοφόνου Νορντίν Αμράνι ο οποίος έσπειρε τον θάνατο την περασμένη Τρίτη στην Χριστουγεννιατικη Αγορά της Λιέγης.

Ηταν μαζί με τον μικρό στην στάση του λεωφορείου. Είχαν κατέβει στην αγορά για τα ψώνια των Χριστουγέννων. “Ξαφνικά άκουσα πυροβολισμούς”, διηγείται η Ολίβια. “Έσφιξα με τρόμο το παιδί μου στην αγκαλιά μου. Ξαφνικά ένοιωσα να τραντάζεται. Το κοίταξα και είδα τα μάτια του να έχουν γυρίσει. Μια σφαίρα καρφώθηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Δεν μπορούσαν να την αφαιρέσουν. Ηταν πολύ επικίνδυνο. Μου είπαν ότι του έμενε μια ώρα ζωής. Ενημέρωσα την οικογένειά μου. Όλοι ήρθαν να τον αποχαιρετήσουν.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτός είναι ο μακελάρης της Λιέγης – Συγκλονιστικό βίντεο λίγο μετά το φονικό

Σκότωσε μια 45χρονη πριν αιματοκυλήσει τη Λιέγη – Τι μήνυμα άφησε στη γυναίκα του ο μακελάρης

Βρέφος 18 μηνών το νέο θύμα του μακελάρη της Λιέγης…

Φόβοι για αύξηση των νεκρών στο Βέλγιο από το μακελειό – Χαροπαλεύουν άνθρωποι στα νοσοκομεία

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε