Κόσμος

Ένας πρώην πρωθυπουργός “πρωταγωνιστής” σε… ροζ video

Κανείς δεν τα βάζει με τον... Πούτιν. Ο Μιχαήλ Κασιάνοφ, πρώην πρωθυπουργός της Ρωσίας και πολέμιος του "τσάρου", θα έπρεπε να το ξέρει αυτό. Κι αν δεν το ήξερε, τώρα το έμαθε με τον πιο σκληρό τρόπο: είδε τον εαυτό του "πρωταγωνιστή" σε ροζ video και σε ιδιαίτερες στιγμές με την... ιδιαιτέρα του!

Λίγους μήνες πριν από τις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου, λοιπόν, ο Κασιάνοφ είδε μια μέρα στην τηλεόραση πως ο Πούτιν… απαντά στη σκληρή κριτική που του ασκεί. Φυλοκυβερνητικό κανάλι, το NTV, δημοσιοποίησε video από την… κρεβατοκάμαρα του Κασιάνοφ και τις ερωτικές στιγμές του με την βοηθό του Νατάλια Πελέβινα.

Αν και το NTV δεν αποκάλυψε την πηγή του, άφησε να εννοηθεί πως υπεύθυνη για τη… διαρροή και προβολή του ροζ video δεν είναι άλλη από τον Πελέβινα, η οποία και στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί πως χρησιμοποιούσε κρυφές κάμερες για να καταγράφει τους συνομιλητές της ώστε, αν ποτέ της χρειαστεί, να τους… έχει στο χέρι!

Πάντως, η Πελέβινα κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του καναλιού, που ανήκει στον όμιλο Gazprom, γνωστό για τις φιλοκυβερνητικές του θέσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Χαμάς δεν βλέπει κανένα νόημα στις διαπραγματεύσεις για εκεχειρία – Χάνεται και η τελευταία ελπίδα στη Γάζα
Οι ευρείας κλίμακας ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις αντιποίνων έχουν μετατρέψει μεγάλο μέρος της Γάζας σε σωρούς από συντρίμμια και στοίχισαν τη ζωή σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους
Βομβαρδισμός στη Λωρίδα της Γάζας
Φρίντριχ Μερτς: Ο πρώτος καγκελάριος που δεν εκλέχτηκε από τον α’ γύρο – «Πρέπει να σκεφτεί γιατί δεν τον στήριξαν»
Πώς κάλυψαν τα γερμανικά ΜΜΕ την ανταρσία των βουλευτών στον νέο καγκελάριο - Η ταπεινωτική ήττα του και το σοβαρό πλήγμα στη δημοκρατία της Γερμανίας
Φρίντριχ Μέρτς