Κόσμος

H 36χρονη πρωθυπουργός της Φινλανδίας είναι σίγουρα ροκ – Σε συναυλία με σορτσάκι και μαύρο δερμάτινο

Πανικό στα social media έχει προκαλέσει η άκρως εντυπωσιακή και ανατρεπτική εμφάνιση της πρωθυπουργού της Φινλανδίας, η οποία εμφανίστηκε στο ροκ φεστιβάλ Ruisrock που αποτελεί θεσμό στην πολιτισμική ζωή της χώρας. Η 36χρονη Σάνα Μαρίν, παρά το «βάρος» του τίτλου της, δεν δίστασε να φορέσει στην συναυλία κοντό τζιν σορτσάκι, δερμάτινο μπουφάν, T-Shirt και αρβυλάκια. 

Η 36χρονη πρωθυπουργός της Φινλανδίας φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη, με την εμφάνισή της στη συναυλία να σχολιάζετε από πολλούς χρήστες των social media. H φωτογραφία της Σάνα Μαρίν στο Ruisrock ανέβηκε αρχικά στον επίσημο λογαριασμό του φεστιβάλ στο Instagram, αλλά μετά έγινε viral και σε πολλά άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

«Η Νο 1 πρωθυπουργός στον κόσμο», «Είναι θρύλος», «Bosslady», καρδούλες, φωτιές και πάρα πολλά άλλα emoji θαυμασμού. Αυτές είναι μόνο κάποιες από τις αντιδράσεις των χρηστών του Instagram, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να αφήσουν ασχολίαστη την ροκ εμφάνιση της πρωθυπουργού της Φινλανδίας. 

Δείτε την φωτογραφία:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ruisrock (@ruisrock)

Η Σάνα Μαρίν πάντως στον δικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία από το φεστιβάλ όπου πόζαρε με τον σύζυγό της, επισημαίνοντας στη λεζάντα ότι «οι διακοπές ξεκινούν σήμερα».

Δείτε την φωτογραφία:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sanna Marin (@sannamarin)

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή πρωθυπουργός της Φινλανδίας δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας γιατί ζει στην ηλικία της. Μόλις τον περασμένο Ιούνιο είχε κυκλοφορήσει μια φωτογραφία παπαράτσι που έδειχνε την 36χρονη πρωθυπουργό να σπρώχνει ένα παιδικό καρότσι, όμως, αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι πως ο φωτογράφος επέλεξε να εστιάσει στα οπίσθια της. Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο περιοδικό ταμπλόιντ Seiska και άμεσα ξέσπασε σάλος με πολλούς Φινλανδούς να κάνουν λόγο για σεξισμό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Φρίντριχ Μερτς παρέλαβε από τον Όλαφ Σολτς την καγκελαρία της Γερμανίας με λουλούδια – «Τι μέρα κι αυτή»
«Κρατήσατε τη Γερμανία στη σωστή πορεία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και τελικά πήρατε τις σωστές αποφάσεις», δήλωσε ο Μερτς απευθυνόμενος στον Σολτς για τις επιλογές του σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία
Ο πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς και ο διάδοχός του, Φρίντριχ Μερτς, ηγέτης της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU), στην τελετή παράδοσης - παραλαβής στην Καγκελαρία στο Βερολίνο