Κόσμος

Joe Seiders: Ο ντράμερ των New Pornographers συνελήφθη για κατοχή παιδικής πορνογραφίας

Το συγκρότημα σε ανακοίνωσή του, «διέκοψε αμέσως κάθε σχέση μαζί του»

Ο Joe Seiders, ο Αμερικανός ντράμερ των Καναδών indie rockers, New Pornographers, συνελήφθη για παιδική πορνογραφία.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Ρίβερσαϊντ της Καλιφόρνια, αναφέρεται ότι δυο περιστατικά ενέπλεξαν τον ντράμερ, όπως σημειώνει ο Guardian.

Τη Δευτέρα 7 Απριλίου 2025, ένα 11χρονο αγόρι ανέφερε ότι ένας άνδρας προσπάθησε να το βιντεοσκοπήσει σε τουαλέτα ενός εστιατορίου fast food και δυο ημέρες αργότερα, την Τετάρτη 9 Απριλίου, οι αστυνομικοί έλαβαν μια άλλη αναφορά από το εστιατόριο, ότι ένας άνδρας «μπαινόβγαινε στην τουαλέτα με ανήλικους».

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Seiders επί τόπου και εξασφάλισαν εντάλματα έρευνας για το σπίτι, το όχημα και το τηλέφωνό του: «Εντοπίστηκαν στοιχεία που τον ενέπλεκαν στα δύο περιστατικά, μαζί με κατοχή παιδικής πορνογραφίας». 

Ο Seiders κρατείται στη φυλακή με εγγύηση 1 εκατομμύριο δολάρια και αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο στις 22 Απριλίου.

Οι New Pornographers απάντησαν με μια δήλωση που αναφέρει: «Όλοι στο συγκρότημα είναι απολύτως σοκαρισμένοι, τρομοκρατημένοι και συντετριμμένοι από την είδηση των κατηγοριών εναντίον του Τζο Σάιντερς – και έχουμε διακόψει αμέσως κάθε σχέση μαζί του. Οι καρδιές μας συμπαραστέκονται σε όλους όσοι έχουν επηρεαστεί από τις πράξεις του».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The New Pornographers (@thenewpornographers)

Με επικεφαλής τον Άλαν Καρλ Νιούμαν και την υποψήφια για Grammy τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Νέκο Κέις, το συγκρότημα αποτελεί μια διαρκή παρουσία στο βορειοαμερικανικό indie, με έναν κατάλογο που χρονολογείται από το ντεμπούτο άλμπουμ Mass Romantic του 2000. Ένα από τα πρώην μέλη τους είναι ο Νταν Μπέτζαρ, γνωστός και ως Destroyer.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joe Seiders (@joeseiders)

Η μεγαλύτερη επιτυχία τους στα charts ήρθε με το άλμπουμ Brill Bruisers του 2014, το οποίο έφτασε στο Νο 13 των αμερικανικών charts, μετά το οποίο ο επί χρόνια ντράμερ τους Κερτ Ντάλε αποχώρησε και αντικαταστάθηκε από τον Τζο Σάιντερς.

Εκτός από την περιοδεία με το συγκρότημα, ο Τζο Σάιντερς συμμετείχε στα τρία πιο πρόσφατα στούντιο άλμπουμ τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέες φωτογραφίες από τη συνάντηση του Τραμπ με Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες – «Σαν δάσκαλος και μαθητές»
Στα νέα καρέ φαίνεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ να κάθεται στην προεδρική καρέκλα και απέναντί του να έχει τους Ευρωπαίους ηγέτες και τον πρόεδρο της Ουκρανίας, που είναι ο ένας δίπλα στον άλλον
Ντόναλντ Τραμπ / Τζόρτζια Μελόνι / Φρίντιρχ Μερτς / Εμανουέλ Μακρόν / Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Financial Times: Η πρόταση Ζελένσκι στον Τραμπ για αγορά αμερικανικών όπλων με 100 δισ. δολάρια και οι κόκκινες γραμμές
Το έγγραφο δεν αναφέρει ποια ακριβώς όπλα ζητά να προμηθευτεί η Ουκρανία, αλλά το Κίεβο έχει ξεκαθαρίσει ότι επιθυμεί τουλάχιστον 10 συστήματα αεράμυνας Patriot αμερικανικής κατασκευής για την προστασία πόλεων και κρίσιμων υποδομών
Ο Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι στον Λευκό Οίκο
«Μπορεί ο Ζελένσκι να εμπιστευτεί τον Τραμπ; Η μοίρα της Ουκρανίας εξαρτάται από την απάντηση» – Ανάλυση των NYT
«Είναι μεγάλο ρίσκο για έναν ηγέτη σε καιρό πολέμου όπως ο Ζελένσκι, ειδικά με τη χώρα του να βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσία εδώ και 3,5 χρόνια» τονίζει η αμερικανική εφημερίδα
Χειραψία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι με τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο
Η ατάκα του Τραμπ στον Μακρόν με ανοιχτά τα μικρόφωνα: «Ακούγεται τρελό αλλά ο Πούτιν θέλει συμφωνία για χάρη μου»
«Νομίζω πως θέλει να κλείσει συμφωνία για μένα. Καταλαβαίνεις; Όσο τρελό κι αν ακούγεται» ακούγεται να λέει ο Αμερικανός πρόεδρος στον Γάλλο ομόλογό του αναφερόμενος στον Πούτιν
Ο Εμανουέλ Μακρόν και ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της συνάντησης στον Λευκό Οίκο για το Ουκρανικό
9