Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ξεκαρδιστικό! Τι έκανε όταν βρήκε ένα μπουκάλι ουίσκι στην ντουλάπα της κόρης του

Ξεκαρδιστικό! Τι έκανε όταν βρήκε ένα μπουκάλι ουίσκι στην ντουλάπα της κόρης του

Η κόρη του είχε ήδη φύγει για διακοπές όταν της έστειλε ένα βιντεομήνυμα για να της πει ότι ανακάλυψε το μυστικό της.

Το μήνυμά του ξεκινά πολύ αθώα, με τον εγκάρδιο πατέρα να λέει στη 16χρονη κόρη του πως ελπίζει να διασκεδάζει στις διακοπές της. “Φαίνεται να έχει πλάκα” σχολιάζει αναφερόμενος στην πρόσφατη δραστηριότητά της στα social media. Στη συνέχεια έσκασε η… βόμβα. “Όταν γυρίσεις σπίτι, θα ήθελα να σου μιλήσω για αυτό”, λέει δείχνοντας ένα άδειο μπουκάλι ουίσκι που βρήκε στο συρτάρι με τις κάλτσες της.

“Δεν ξέρω αν αυτό είναι κάτι που έπεσε από κάποια κάλτσα γιατί το βρήκα στο συρτάρι με τις κάλτσες σου. Ακούσαμε στις ειδήσεις για ανθρώπους που μπαίνουν σε σπίτια και κρύβουν μπουκάλια ουίσκι. Αν αυτό συνέβη σε αυτή την περίπτωση, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσουμε με την αστυνομία. Αλλά αν έχεις κάποια άλλη εξήγηση τότε μπορείς ίσως να μας εξηγήσεις όταν γυρίσεις σπίτι”.

Μετά το μήνυμά του, χαμογελάει και της λέει “σ’ αγαπάω κορίτσι μου, γεια”. Η κόρη του ανέβασε το βίντεο στο Twitter, σχολιάζοντας “οι γονείς μου βρήκαν αυτό το μπουκάλι που έκρυβα στο δωμάτιό μου και συνέβη αυτό…”.

Έκτοτε το βίντεο του πατέρα έχει γίνει viral, με πάνω από 10.000 retweets και πάνω από 20.000 likes. Η Elainey βέβαια δεν έχει ενημερώσει τον κόσμο ακόμα για την τιμωρία της εκτός βέβαια αν θα μας ενημερώσει ο πατέρας της για τις εξελίξεις!

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε