Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Νέες αποκαλύψεις για τον Μπιλ Κόσμπι: Τα νεαρά κορίτσια στα καμαρίνια και η μαρτυρία μοντέλου – θύματος κακοποίησης

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Νέες αποκαλύψεις για τον Μπιλ Κόσμπι είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις περίεργες συνήθειές του, ενώ σοκάρει η καταγγελία πρώην μοντέλου που δηλώνει ότι πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους κατασυρροήν βιαστές.

Μια ακόμη γυναίκα, το πρώην μοντέλο, Τζούελ Άλισον, καταγγέλλει πως έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ηθοποιό.

“Μιλάμε για έναν από τους μεγαλύτερους κατά συρροήν βιαστές που έχει γνωρίσει η Αμερική τα τελευταία χρόνια. Κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να ξεφεύγει, επειδή κρυβόταν πίσω από το διάσημο είδωλό του και τον χαρακτήρα που υποδυόταν στο “The Bill Cosby Show””, λέει η ίδια στην New York Daily News περιγράφοντας πως αφού της έδωσε να πιει ένα ποτήρι κρασί με περίεργη γεύση την οδήγησε στο υπνοδωμάτιο και αφού την βίασε την έβαλε σε ένα ταξί για να φύγει. “Θυμάμαι να κάνω εμετό στο πίσω μέρος του ταξί”,” λέει η Τζούελ Άλισον.

Σε άλλο δημοσίευμα, αποκαλύπτονται οι περίεργες συνήθειες που είχε ο 77χρονος, όπως το γεγονός ότι ζητούσε από νεαρά κορίτσια να κάθονται ήσυχα στα παρασκήνια και να τον παρακολουθούν όση ώρα αυτός έτρωγε κάρυ! “Κανείς δεν τολμούσε να πει τίποτα και ο Κόσμπι τις κρατούσε μέχρι να τελειώσει το γεύμα του”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η Today News φιλοξενεί δηλώσεις του Φρανκ Σκότι, ενός εργαζομένου στο NBC, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ήταν το δεξί χέρι του Μπιλ Κόσμπι και υποστηρίζει ότι έφερνε πολύ συχνά νεαρές κοπέλες στο καμαρίνι του, ενώ του είχε ζητηθεί να στέλνει σε κάποιες γυναίκες χιλιάδες δολάρια και μάλιστα για πολλά χρόνια. 

“Ένιωθα σαν νταβατζής”, είπε ο 90χρονος πλέον Σκότι, ο οποίος ήταν υπέυθυνος να φυλάει το καμαρίνι του Κόσμπι. “Κάθε φορά είχε κάποιον μέσα, που εγώ έπρεπε να προσέχω. Κάποιο κορίτσι. Ένιωθα βρώμικος”, παραδέχτηκε.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε