Κόσμος

Νεκροί άλλοι τρεις Παλαιστίνιοι στη Λωρίδα της Γάζας

Τρεις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από ισραηλινό πλήγμα στο κεντρικό τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, σύμφωνα με παλαιστινιακές ιατρικές πηγές.

Τα τρία θύματα βρίσκονταν σε μια οικία στον καταυλισμό προσφύγων Νουσεϊράτ, όπου άλλα πέντε πρόσωπα τραυματίστηκαν, δήλωσε ο επικεφαλής των παλαιστινιακών υπηρεσιών άμεσης βοήθειας, ο Άσραφ αλ Κούντρα.

Από την περασμένη Τρίτη, οπότε ξανάρχισαν οι εχθροπραξίες, 79 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, σύμφωνα με τις υπηρεσίες άμεσης βοήθειας της Γάζας.

Ένα ισραηλινό αγόρι τεσσάρων ετών έχασε τη ζωή του χθες από ένα βλήμα που εβλήθη από τη Γάζα.
Τουλάχιστον 2.095 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί από την 8η Ιουλίου, όταν άρχισε η ισραηλινή στρατιωτική επιχείρηση.

«Προστατευμένη Παρυφή», εκ των οποίων το 70% ήταν άμαχοι, σύμφωνα με τον ΟΗΕ. Στην ισραηλινή πλευρά καταμετρώνται 68 νεκροί, 64 στρατιωτικοί και τέσσερις πολίτες.

Διαβάστε

Παλαιστίνη: 18 άνδρες εκτελέστηκαν στη Γάζα ως “συνεργάτες” του Ισραήλ

Γάζα: 19 οι νεκροί σήμερα – Ανάμεσά τους 4 παιδιά

Η φρίκη συνεχίζεται – 4 ακόμα παιδιά έπεσαν νεκρά στη Γάζα

Ρέει το αίμα στη Γάζα, άλλοι 8 νεκροί τη νύχτα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθησαν στα Κατεχόμενα 5 Ελληνοκύπριοι για «κατασκοπεία» - Είναι ηλικιωμένοι που επισκέφθηκαν το χωριό τους
Κατηγορούνται ότι συνέλεγαν πληροφορίες σχετικά με εργοτάξια που βρίσκονται σε «τουρκικές ιδιοκτησίες» - Το δικαστήριο αποφάσισε την κράτησή τους για τρεις μέρες
Τα Κατεχόμενα εδάφη στην Κύπρο 1
Προκλητική ανάρτηση του τουρκικού υπουργείου Άμυνας για την εισβολή στην Κύπρο: «Ένα βήμα που γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία»
Το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας υποστηρίζει ότι «με την αποφασιστικότητα 51 χρόνων, θα συνεχίσουμε να είμαστε η εγγύηση της ειρήνης και της ελευθερίας»
Η προκληκτική φωτογραφία του τουρκικού υπουργείου Άμυνας 6