Κόσμος

“Ο γιος μου κατάντησε τη Συρία τρελοκομείο”

Η μητέρα του Μπασάρ Αλ Άσαντ δεν διστάζει να επικρίνει το γιο της, σύμφωνα με στοιχεία που έγιναν γνωστά χάρη στο «σπάσιμο» των υπολογιστών από χάκερ.

Τα στοιχεία που διέρρευσαν στον ιστότοπο WikiLeaks η Ανίσα Μακλούφ Άσαντ είναι δυσαρεστημένη από τις ενέργειες του Μπασάρ, λέγοντας ότι «κατάντησε την χώρα τρελοκομείο». Επίσης δηλώνει πως φοβάται ότι ο γιος της θα έχει την τύχη του Μουαμάρ Καντάφι.

«Αν ο πατέρας σου ήταν ζωντανός, δεν θα επέτρεπε ποτέ να φτάσουν σε αυτό το σημείο» φέρεται να δηλώνει η μαμά Άσαντ απευθυνόμενη με αυστηρό ύφος στον γιο της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συρία: 8500 χιλιάδες τα θύματα – Βρέθηκαν πτώματα ξένων

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Forbes: Ο Πιέτρο Παρολίν ξεπέρασε τους αντιπάλους του στις στοιχηματικές – Ραγδαία πτώση στις αποδόσεις μετά τον λευκό καπνό
Ο Παρολίν κατείχε σημαντικό προβάδισμα στις στοιχηματικές πλατφόρμες Polymarket και Kalshi, οι οποίες είναι νόμιμα αδειοδοτημένες στις ΗΠΑ, με πιθανότητες γύρω στο 70% και στις δύο πλατφόρμες για να εκλεγεί Πάπας
Ο Καρδινάλιος Πιέτρο Παρολίν