Κόσμος

O Πούτιν θέλει στενότερη συνεργασία με τον Κιμ – Η επιστολή στον ηγέτη της Βόρειας Κορέας

Ρωσία και Βόρεια Κορέα θα «επεκτείνουν» τις διμερείς σχέσεις τους, διαβεβαιώνει ο Βλαντιμίρ Πούτιν τον Κιμ Γιονγκ Ουν. «Οι στενότερες σχέσεις θα ήταν προς το συμφέρον των δύο κρατών», υπογραμμίζει ο Ρώσος πρόεδρος.

Σε επιστολή του προς τον Κιμ Γιονγκ Ουν  ο Βλαντιμίρ Πούτιν επισημαίνει ότι οι Ρωσία και Βόρεια Κορέα θα «επεκτείνουν τις ευρείες και εποικοδομητικές διμερείς σχέσεις με κοινές προσπάθειες», μεταδίδει το βορειοκορεατικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

Με την ευκαιρία της επετείου της απελευθέρωσης της Βόρειας Κορέας, ο κ. Πούτιν συμπλήρωσε ότι οι στενότερες σχέσεις θα ήταν προς το συμφέρον των δύο κρατών και θα συνέβαλαν να ενισχυθεί η ασφάλεια και η σταθερότητα της κορεατικής χερσονήσου και της περιφέρειας της βορειοανατολικής Ασίας, πρόσθεσε το KCNA.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Revenge on Gold Diggers»: Κατακραυγή για το νέο videogame που αναπαράγει τον σεξισμό και τα στερεότυπα της γυναίκας – «χρυσοθήρα»
Οι δημιουργοί του επιμένουν ότι ποτέ δεν είχαν την πρόθεση να «στοχεύσουν τις γυναίκες», αλλά ήθελαν να διευκολύνουν τον «ανοιχτό διάλογο σχετικά με τα συναισθηματικά όρια και τις γκρίζες ζώνες στις σύγχρονες σχέσεις»
Σκηνή από το αμφιλεγόμενο videogame